“Līdz Ziemassvētkiem Džonijs Deps būs jau miris” – viņa draugi atklāj satraucošus faktus

Draugi ASV medijiem skaidri norāda, ka tā vairs turpināties nevar. Ja nekas nemainīsies, tad viņam ko dzīvot palikušas vien dažas nedēļas un  “līdz Ziemassvētkiem Džonijs Deps būs jau miris” !

Vēl vasaras sākumā medijiem Džonijs stāstīja, ka tagad ar tēmu alkohols apietas daudz piesardzīgāk, un “es daru visu iespējamo, lai izvairītos no nāves”! Džonijs atsāka spēlēt mūziku un izveidoja savu grupu. Arī pirms tam jau aktieris ilgi cīnījās ar alkohola atkarību un bija jau paziņojis, ka pārtrauc lietot dažādas apreibinošās vielas un dzērienus. Tomēr, tagad ir plaši zināms, ka tas viņam neizdevās – lielākais pierādījums tam bija šķirtā laulība ar nu jau bijušo sievu Amberu Hērdu.

Viņa sieva tagad atklājusi, ka brīžos, kad Džonijs bija alkohola reibumā, viņš esot pārvērties par vardarbīgu monstru.

Abu laulība nebija ilga. Pēc šķiršanās Deps samaksāja Hērdai 7 miljonu dolāru, ar nosacījumu, ka viņa neatklāj sīkākas detaļas par abu laulība dzīvi. Tomēr Ambera Hērda drīz vien medijos atklāja daudzas smagas epizodes no abu kopdzīves. Piemēram, ka Džonijs viņu dzērumā esot aiz matiem vilcis no vienas istabas uz otru.

Lasi arī: Beidzot par konfliktu ar Valtera Frīdenberga draudzeni Kristīni runā viņa tētis; Viņa stāstītais ir daudz citādāks nekā Kristīnes

Tagad Deps iesūdzējis Hērdu tiesā un pieprasa 50 miljonu ASV dolāru sāpju naudu par neslavas celšanu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment