Lieliska recepte uzkodai no parastām bietēm; Gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)

3. Smalki sagrieziet lielu sīpolu un apcepiet sakarsētā pannā ar augu eļļu, līdz tas kļūst mīksts.

 

4. 150 gr. Smalki sagrieziet marinētos gurķus un pievienojiet tos pannā ar sīpoliem. Apcep 3 minūtes.

5. Smalki sagrieziet vienu ķiploka daiviņu un pievienojiet to dārzeņiem. Apcep vēl minūti un noņem no uguns.

6. Atdzesētos apceptos dārzeņus pārliek salātu bļodā. Sāls pēc garšas un garšo ar majonēzi vai skābo krējumu.

 

Neskatoties uz vienkāršajām sastāvdaļām, garša ir pārsteidzoša!! Pagatavo ātri, ēd vēl ātrāk. Salāti visiem dzīves gadījumiem – gan svētkiem, gan ikdienai.

Sastāvdaļas:

1. Bietes – 2 gab.
2. Ola – 3 gab.
3. Sīpoli – 1 gab.
4. Marinēti gurķi – 150 gr.
5. Ķiploki – 1 daiviņa.
6. Sāls – pēc garšas.
7. Majonēze vai skābs krējums – 1,5 ēd.k. karotes.

 

Bietēm ir maigs aromāts, kas nav pārāk intensīvs, bet tomēr piešķir unikālu garšu salātiem. Tas palīdz akcentēt citu sastāvdaļu garšas, radot kopumā patīkamu un sabalansētu ēdienu.

 

Kā jums patīk šī recepte? Vai jums patika? Gaidu jūsu komentārus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment