Lielisks rajons, renovēta māja – bet neviens negrib dzīvot šajā dārgajā dzīvoklī; Atliek ieskatīties iekšpusē…

Bet vai jūs spētu dzīvot šādā dzīvoklī?

Lielisks rajons, jauna māja, ērta dislokācija… Nevis dzīvoklis, bet īsts dārgums! Bet vai jūs tajā dzīvotu?! Dzīvokļu pārdošanas vietnē atradām līdzīgu nekustamo īpašumu. Aprakstā norādīts, ka tas ir gandrīz ideāls dzīvoklis ar milzīgu logu skaitu.

Īpašuma kopējā platība ir simt četrdesmit četri kvadrātmetri. Dzīvoklī ir trīs vannas istabas, vairākas “melnās ieejas”, divi bēniņi.

Precīzs istabu skaits kaut kādu iemeslu dēļ nav norādīts. Mājoklis atrodas centrā. Visi apskates objekti ir tikai viena soļa attālumā.

Lieliska transporta loģistika – līdz tramvajam vien dažas minūtes… Kāda tad ir problēma? Kāpēc neviens nepērk dzīvokli?

Tas viss ir saistīts ar interjera dizainu! Dzīvoklis mēbelēts vecmodīgi: paklāji uz sienām, daudz vecmodīgu gleznu, pirmsrevolūcijas laika mēbeļu komplekti.

Dzīvoklī nav telpas, bet sienu krāsa izraisa depresiju.

Turklāt dzīvokļa īpašnieki gandrīz nav domājuši par funkcionalitāti. Vannas istabā nav pat pašu nepieciešamāko plauktu.

Dzīvoklī ir arī paklāji uz grīdām un bezgaumīgas mēbeles. Bet pietiek runāt par “mīnusiem”! Dzīvoklim ir tādi “bonusi” kā labi kaimiņi un diennakts apsardze.

Tomēr dzīvokļa pircējs joprojām nekādi neatrodas. Varbūt tas cenas dēļ. Ne visi ir gatavi tērēt  1 miljonu eiro par šādu retumu, pat neskatoties uz labiem kaimiņiem!

 

Lasi arī: Viktora piedzīvotais Jelgavā apdraud arī tūkstošiem citus Latvijā; “Pa logu spēcīgi atsitās kaut kas līdzīgs akmenim!”

\

Lasi arī: Pēc strīda sieva aizgāja prom no mājām, atstājot vīru ar bērniem. Pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

Jāpiebilst, ka dzīvoklis atrodas Krievijā, nevis Rīgā.. lai nav pārpratumu! Maskavā, labā rajonā 1 miljons eiro skaitās laba cena par dzīvokli. Bet izskatās, ka interjera dizains visus aizbiedē.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment