Liene Šomase sākusi jaunu karjeru; Cilvēki internetā gan par viņu smejas

Dziedātāja Liene Šomase mainījusi nodarbošanos un tagad jau pavisam nopietni pievērsusies ezoterikai, jeb konkrētāk dziedniecībai! Viņa turpmāk  ar elpošanas palīdzību mēģinās dziedināt  ne tikai garīgo, bet arī fizisko veselību, ziņo žurnāls Privātā dzīve.

Ezotērika gan nebija Lienei sveša jau pēdējos gadus – viņa šajā lauciņā savam priekam darbojās jau ilgāku laiku, bet cik noprotams, tagad gatava sniegt savas zināšanas arī citiem. Interesanti, ka tieši dziedniecība bija tā, kas esot izglābusi Lienes veselību. Kādu laiku atpakaļ viņa atklātā intervijā atzinās, ka vairākus gadus atpakaļ cieta no nopietnas depresijas, kas “noēda” arī viņas veselību.

Liene atzīstas, ka bijusi tuvu nervu sabrukumam un neesot redzējusi jēgu nedz tam ko dara, nedz savai profesijai. Tas  viss nesis viņai līdzi lielas ciešanas.

Tomēr vienā brīdī viņa spējusi pateikt STOP, un sākusi savu dzīvi ar jaunu pieeju un filozofiju.

 

Tagad Liene stāsta, ka jau 8 gadus praktizē tehnisko elpošanu, bet 5 gadus ir sociālā uzņēmēja.

Liene atceras, ka pastiprināti interesēties par elpošanu sākusi, kad kāda koncerta laikā viņai bijusi augsta temperatūra un tāpēc nav varējusi padziedāt. Tajā laikā viņa sākusi pastiprināti pētīt elpošanas jautājumus.

Konsultējos ar dakteriem, stāstīju novērojumus, un dakteri manu darbošanos akceptēja. Man vēl gads nepieciešams, lai es varētu patentēt savu metodi, jo šis process ir sarežģīts,” tā Liene.

Viņa gan uzsver, ka nav nekāda zinātniece, bet vienkārši meitene no laukiem, kura praktizē elpošanas metodi.

Lasi arī: Mārtiņš Ruskis jaunā dziesmas videoklipā “atrāda” savu skaisto sievu

Privātā dzīve gribēja izzināt, vai Lienei ir kāds sertifikāts, kas apstiprinātu viņas kvalifikāciju, uz ko Šomase atbild, ka sertifikāti nav galvenais – galvenais ir, lai metode strādā, ko viņa ikdienā redz. Viņa ikdienā strādā arī ar bērniem, kuri sirgst ar dažādām slimībām.

Interneta lietotāji Latvijā, gan par šo visu nav sajūsmā, un daudzi izsaka nievājošus komentārus.

“Visu laiku likās,ka ir reāli normāls skuķis,bet laikam jau kaut kur no kāpnēm ar galvu pa priekšu ir nojobnījusi….” raksta Tedis.

Ingrīda Kalviņa raksta: “Trūkst tikai spārnu un nimba…drīz viņa sevi pasludinās par eņģeli vai Dieva sūtni zemes virsū..Prātiņ, nāc mājās! Jebkurš, kas nodarbojas ar jogu zin, kas tā par elpošanu. Tātad, jebkurš no viņiem var sevi saukt par dziednieku.”

“Cilvēks negrib strādāt vienkāršu darbu un meklē sevī talantus, kuru, iespējams. nemaz nav,” raksta Anita.

Citi gan izsaka atbalstu Lienei: “Sertifikāts ir tikai papīrs, kuru uzrakstījuši tādi paši kā viens otrs noliedzējs, kuri nekam nekad netic, arī paši sev! Liene, malacīte, respekt!”, raksta Arvīds.

 

Lūk video, kur Liene runā par to, kā sākusi aizrauties ar elpošanas jautājumiem:

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment