Lietas, kuras tev vairs nevajadzētu darīt, sasniedzot 30 gadu slieksni

No kā vajadzētu atteikties:

Ēst pusfabrikātus un pārtikt no fast food

Nē, mēs neiesakām tev kļūt par veģetārieti. Vienkārši ir jāsāk domāt par veselīgākām ēdiena izvēlēm, tā, lai tu nebojātu ķermeni un tuvākajos gados nepiedzīvotu sirdstrieku vai hipertensiju. Ēst veselīgi patiesībā nemaz nav tik grūti!

Bezatbildīgi vadīt automašīnu

Tu vairs neesi vecumā, kad tev būtu sevi jāpierāda ar braukšanu uz 120km/h un vairāk tikai tāpēc, ka gribi parādīt uz ko tavs autiņš ir spējīgs vai nepatīk kā kāds cits tevi ir apsteidzis. Katru dienu var lasīt par šiem bravūrīgajiem tipiem, kuri šādi rīkojoties nenovalda pār savu spēkratu un sekas ir… maigi sakot briesmīgas!

Konstanta videospēļu spēlēšana

Tu nevari gaidīt panākumus un sasniegumus īstajā dzīvē, ja izvēlēsies stundām ilgi sēdēt pie ekrāna un “kačāt skilu” pasaulē, kura neeksistē. Ar tādu entuziasmu ir jādarbojas realitātē!

Tetovējumi

Pirms tu sāc aizsvilties, jāsaka, ka nav nekas slikts, ja tev jau ir kāds tetovējums.  Tomēr lielākoties jaunībā veiktie tetovējumi bieži tiek nožēloti un vēlāk ir grūti izskaidrot cilvēkiem, kāpēc uz kādas no tava ķermeņa daļām atrodas neizprotams attēls vai teksts.

3-diennieki/ ballīte visu brīvdienu garumā

Neviens nesaka, ka tev ir jāsāk ievērot sausais likums, nav nekā slikta iedzert pa kādai glāzei alus vai vīna, vai kāda cita patīkama alkohola. Tomēr ir jāsāk domāt par to, ka bieža dzeršana ne tikai nāk par sliktu tavam organismam, bet arī liek tev zaudēt daudz laika un naudas, ko varēja pavadīt savādāk, bez sliktas dūšas nākamajā rītā.

Dzīvošana no algas līdz algai

Sasniedzot 30 gadu slieksni ir jāsāk domāt par nākotni, īpaši vecumdienām. Ja tas tev neliek vēlēties sākt atlikt kādu daļu algas, padomā par to, ka var rasties kādi negaidīti izdevumi. Tad tev būs jāsāk domāt, ko darīt – ātrais kredīts vai zvans mammai nebūs pareizais risinājums!

Ģērbt to, kas pagadās pa rokai

Nav jau tā, ka dienu pēc 30. dzimšanas dienas tev būtu jāsāk staigāt uzvalkā, tomēr lēnām būtu jāsāk aizmirst par tiem vecajiem t-krekliem un novalkātajiem džinsiem. Ģērbies tā, lai radītu par savi labu, patīkamu iespaidu!

Avots:askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment