Linda Leen atklāj ar kādu slimību cīnās jau vairāk kā 17 gadus

Viņa parasti atbild, ka katram tas izpaužas savādāk. Tos pašus preparātus sākumā lietoja arī Linda, taču nekādas izmaiņas viņa nemanīja. Pirmkārt, viņa iesaka sakārtot dienas režīmu, vismaz katru dienu gulēt septiņas stundas, kustēties trīs reizes dienā (joga, skriešana, slēpošana, dejas) un ievērotu pilnvērtīgu uzturu.

Šī ir gara un sarežģīta tēma, kas katram ir jāizpēta un jāpielāgo savām personīgajām vajadzībām, bet īsi sakot, jaunākie pētījumi liecina, ka mūsdienu stipri pārstrādātie pārtikas produkti piesārņo organismu tā, ka nevar notikt dabiska attīrīšanās un visas sistēmas ķēde sabrūk. Kā viena no pirmajām parasti – gremošanas un arī veģetatīvā nervu sistēma jeb centrālās nervu sistēmas “korķi” jeb “drošinātāji”, tāpēc īsumā- pēc iespējas bioloģiski tīru, pašgatavotu ēdienu. Noteikti “nē” glutēnam (viss, kas no kviešiem un rudziem) un pēc iespējas maz cukura (īpaši rafinēto- saldumus, no iepakojumiem, kur nevarat izburtot sastāvdaļas utt) un, savukārt, pēc iespējas daudz augļus un visu krāsu dārzeņus, bet īpaši- zaļos,” skaidro dziedātāja.

Tikpat svarīgi ir šķiedrvielas un vitamīni. Arī lielākā daļa hormonu, kas saistīti ar laimi un aktivitāti (serotonīns, dopamīns utt.), tiek ražoti smadzenēs, kuru trūkums ir saistīts ar trauslu/labilu emocionālo sistēmu/depresiju, “ražojas” nevis smadzenēs, bet tieši mūsu “otrajās smadzenēs” – zarnu traktā. Tās labošana ir prioritāte.

Otrkārt, Linda iesaka veikt asins analīzes – vispārēju asins analīzi, autoimūnos procesus, iekaisumus, vairogdziedzera un citu hormonu darbību, D vitamīnu (bieži vien šī vitamīna trūkums izraisa vairākas citas problēmas), kā arī smago metālu, omega 3 un omega 6 līdzsvars (ieteicams Zinzino tests un ieteicams izmantot piedāvāto līdzsvara eļļu). Treškārt, ir jāsaprot garīgie, psiholoģiskie cēloņi.

Šī “slimība” nav tikai fiziska vai psiholoģiska rakstura; tas ir dzīvesveida, ilgstoša emocionālā fona un iekšējo pretrunu rezultāts. Īssavienojums. Sākumā jasaved kārtībā ķermenis, lai tam ir vieglāk, un lai ar savu destruktīvo rīcību (miega bads, nepietiekama aktivitāte, līdz ar to vielu apmaiņa, slikts ēdiens, pārstrādāšanās), netracinam to vēl vairāk un tad jāskatās otra medaļas puse – kas mani dzīvē būtiski neapmierina?

 

Būtībā šī ķermeņa reakcija jeb īssavienojums ir atbilde uz iekšēju pretrunu – es gribu šo, bet es nevaru/nedrīkst/nepienākas vai es to negribu, bet man tas ir jādara, pienākums, statuss. Ja ilgstoši ejam pret sevi, sākas būtībā autoimūns process. Lai sevi iepazītu, ir jāsaprot sevi. Jums ir jābūt gatavam pieņemt savas ēnas puses un ļaut parādīties saviem talantiem. Es uzskatu, ka pašlaik nav labāka veida par psihoterapiju. Jums vienkārši jāatrod īstā persona, kāds, kuram varat uzticēties, ar kuru jūs jūtaties droši un kurš, jūsuprāt, gūst panākumus.

Ceturtkārt, ir svarīgi periodiski pārskatīt savu sociālo loku un “izravēt” tos, kuri vairs nesniedz jūsu dzīvei pievienoto vērtību. Mūziķe stāsta, ka mūsu sabiedrotie ir atbalstoši, pozitīvi, uz attīstību vērsti cilvēki, kuri spēj mīlēt un saņemt mīlestību savstarpēji bagātinošā veidā.

Piektkārt, ir svarīgi meditēt vai iesaistīties jebkurā garīgā praksē. Jums ir jāsavāc savas izkaistītās daļiņas un atkal jāsaliek kopā, jums ir jābūt, jums ir jāelpo un jums ir jāuzticas.

LASI VĒL: Laiks kļūt laimīgam: kā lūgt palīdzību senču dvēselēm un izmantot šīs dienas labvēlīgo enerģiju – 23.11.2022

Linda apliecina, ka pirmais gads būs grūts. Šķiet, ka tas nekad nebeigsies, un dzīve nekad vairs nebūs tāda, kā bija. “Savā ziņā tā ir. Jums vienmēr būs vairāk jārūpējas par sevi, pirms rūpēsities par citiem. Tas ir tāpēc, ka jūsu izdegšanas iespēja būs daudz lielāka. Nāksies atšķetināt un uzdot sev sarežģītus jautājumus un nospraust grūtas robežas citiem,” stāsta mūziķe. Viņa arī atzīst, ka īssavienojums parasti ir lielākais skolotājs un ceļš uz patiesu kontaktu ar sevi un sevis apzināšanos, sevis pieņemšanu. mīlestība pret citiem un sevis pieņemšana, un skaidrākas attiecības ar pasauli.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment