Logi spīdēs tīri līdz pat rudens beigām: vienkārši notīriet stiklu ar šo lēto līdzekli

Logu virsmas nepārtraukti tiek pakļautas putekļiem, putekšņiem, netīrumiem un piesārņojumam no gaisa. Šīs sīkās daļiņas viegli nosēžas uz stikla un ātri padara to netīru.

Lietus, sniegs un kondensāts var atstāt ūdens traipus, kas izžūstot atstāj minerālvielu nogulsnes. Cietā ūdens pilieni var radīt īpaši grūti notīrāmus traipus.

Ikdienas lietošanas laikā logi var kļūt netīri no pirkstu nospiedumiem, taukiem vai citiem pieskārieniem. Šie nospiedumi īpaši izceļas uz stikla un ir grūti pilnībā notīrāmi.

Lasi arī: Pat visslinkākais cilvēks to var pagatavot! Šis ir visgaršīgākais vienkāršais lavašs, kādu jebkad esmu ēdusi : es vienmēr gatavoju to sviestmaižu vietā

Paskaidrosim, kā izmantot lētu līdzekli logu tīrīšanai, lai tie būtu bez svītrām un ilgi saglabātos tīri.

Logu mazgāšana var būt diezgan sarežģīts uzdevums. Ir ne tikai jāatbrīvojas no mēnešiem uzkrātiem netīrumiem, bet arī jāpārliecinās, ka logi paliek tīri līdz vēlam rudenim. Pieredzējušas saimnieces zina, kādus līdzekļus izmantot, lai stikls spīdētu vairākus mēnešus.

Ar ko ir tik labi svaigie biešu salāti. Man izskaidroja un mājās tos taisu tagad biežāk

Ar ko tīrīt logus, lai tie spīdētu tīri līdz rudenim

Pirms logu tīrīšanas tie labi jānomazgā un jānoslauka līdz sausi. Pēc mazgāšanas pārliecinieties, ka uz stikla nav palikuši netīrumi, svītras vai kukaiņu pēdas.

Bet kurš ir šis superlīdzeklis?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment