Loterijas prognoze 2023. gada novembrim visām debesu zvaigznāju zīmēm

 

Gaisa zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Gaisa zīmēm novembris ir jaunu karjeras iespēju mēnesis. Zvaigznes savā darbā prasīs maksimālu piepūli. Turklāt novembrī gaisa zīmes vēlēsies justies pēc iespējas noderīgākas un vajadzīgas. Un jūs varat paļauties uz tiem, lai atrisinātu daudzas svarīgas problēmas.

Lai arī eksperti šīm zīmēm prognozē lielu maza un vienmuļa darba apjomu, gaisa triādes pārstāvji ar to tiks galā labi. Un viņu neizsīkstošais enerģijas krājums un dabiskais intelekts viņiem palīdzēs. Mēnesis piemērots arī laimes izmēģināšanai un loterijas biļetes iegādei. Galvenais ir tas, ka jums nav jārīkojas impulsīvi – iepriekš aprēķiniet savas rīcības sekas.

Nav ieteicams aizņemties naudu un strīdēties ar ģimeni un mīļajiem, tāpat iespējams saasināsies arī mājokļa problēma. Taču visas grūtības tiks izlīdzinātas, pateicoties izredzēm, kas jūsu karjerā parādīsies līdz mēneša beigām.

Laimīgas dienas būs:
Dvīņiem – 3, 5, 14, 15, 25, 29
Svariem – 3, 7, 11, 15, 26, 27
Ūdensvīram – 7, 10, 16, 20, 28, 29

Ūdens zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

Zvaigznes prognozē negaidītus ienākumus ūdenszīmēm pēdējā rudens mēnesī. Rūpīgi plānojiet savu budžetu un klausieties intuīciju. Pievērsiet uzmanību arī saviem tēriņiem – izvairieties no bezjēdzīgiem pirkumiem.

Daži notikumi liks ūdenszīmēm pārdomāt savā dzīvē notiekošo, izdarīt secinājumus no notiekošā un gūt jaunu noderīgu pieredzi. Ūdens zīmēm jāuzmanās no negatīvas ietekmes uz cilvēkiem un jāizvairās izteikt kategoriskus apgalvojumus par citiem. Labāk koncentrējies uz sevi. Ir pienācis laiks sākt veidot plānus, lai sasniegtu to, ko vēlaties. Varbūt pat nopirkt loterijas biļeti. Galvenais ir atcerēties, ka pēdējā rudens mēnesī zvaigznes ir labvēlīgas praktisku un reāli sasniedzamu mērķu īstenošanai.

Tieši tagad ūdenszīmju karjerā būs pagrieziena punkts. Ir svarīgi, lai jūsu mīļie saprot, cik svarīgs ir šis brīdis – pretējā gadījumā no konfliktiem nevar izvairīties. Galu galā šajā periodā viņiem var būt nepieciešama pastiprināta uzmanība un aprūpe. Bet, pārliecinājušies, ka ūdens zīmes ir aizņemtas tikai uz brīdi, viņi tomēr sapratīs un atbalstīs.

Laimīgas dienas būs:
Vēžiem – 1, 9, 16, 17, 23, 30
Skorpioniem – 3, 4, 17, 21, 25, 30
Zivīm – 5, 15, 21, 23, 30

Eksperti novembrī prognozē vairākas dažāda stipruma magnētiskās vētras, kas, visticamāk, ietekmēs tavu pašsajūtu. Tātad 11., 15., 18. un 25. novembrī tavs garastāvoklis var pasliktināties un parādīties pat nemiers. Šajās dienās esiet uzmanīgs pret sevi un savu stāvokli.

Lasi vēl:  28.10.2023. gads: Spēcīgs mīlestības, iekšējā spēka un globālo pārmaiņu pilnmēness: kā pavadīt periodu un uz visiem laikiem slēgt aptumsumu koridoru

Lasi arī: Sapuvis cilvēks: kā atpazīt nelieti un pasargāt sevi no viņa ietekmes

Un, lai papildinātu savu pozitīvo emociju krājumu, pārbaudi veiksmi un iegādājies loterijas biļeti. Varbūt rudenī vēl būs laiks jūs pārsteigt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment