Ļoti gardas un vienkāršas kartupeļu pankūkas bez rīvēšanas, miltiem un olām

 

Ar nazi sagriež kubiņos, ievieto bļodā, ņem iegremdējamo blenderi un pārvērš kartupeļus kartupeļu biezputrā, pāris minūtes, un kartupeļu mīkla ir gatava.

Kartupeļiem pievienoju tikai sāli, 1 kg nedaudz vairāk par pus tējkaroti, miltus un olas nepievienoju un kartupeļus neizspiežu.

Ja jums vēl nav blendera un vēlaties pagatavot mīklu, sarīvējiet kartupeļus ar smalkāko rīvīti.
Pannā ielejiet augu eļļu, uzkarsējiet to, ar ēdamkaroti ielieciet tajā mīklu un apcepiet, līdz tā kļūst zeltaina no abām pusēm.

Jūsu deguna forma var daudz pateikt par jūsu personību un kāds jūs patiesībā esat, izmantojot šo pārbaudi

Mērcei sagriež gurķi, dilles un sajauc ar skābo krējumu, pievienojot sāli, melnos piparus, ķiploku, ja nepieciešams.

Un tāds gardums mums sanāca!

Sastāvdaļas:

Kartupeļi -1 kg
sāls -1/2 tējk.

Mērcei:

Samaisiet krējumu -150 g (vai majonēzi).
marinēts gurķis – 1 gab.
dilles – pēc garšas
sāls – pēc garšas
melnie pipari – pēc garšas

Labu apetīti!

Leave a Comment