Ļoti garšīgs ēdiens, ko var pagatavot dažu minūšu laikā brokastīm vai uzkodām

No pirmā acu uzmetiena kāposti ir piemēroti tikai salātiem. Bet to var pievienot ēdieniem, kas paredzēti brokastīm vai ātrai uzkodai. Šis ēdiens ir ļoti līdzīgs picai, omletei.

Ēdienam ir nepieciešams minimāls sastāvdaļu daudzums, tas izrādās ļoti garšīgs, ka jūs vēlaties to atkārtot vairāk nekā vienu reizi. Kāposti piešķir ēdienam vieglu garšu, kas ļauj dažādot rīta olu ēdienkarti. Receptei izmantojiet jebkurus pildījuma produktus. Šajā receptē es iesaku desu.

Gatavošanas metode:

Mums vajag 4 olas.

Ievietojiet tos dziļā bļodā, pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

Pievieno 1 ēdamkaroti skābā krējuma.

Sasmalciniet kāpostus un ievietojiet tos bļodā.

Aplej ar verdošu ūdeni.

Sieru sarīvē uz smalkās rīves.

Uzkarsējiet pannu. Pannu ieziež ar sviestu.

Uzmanīgi pārnesiet kāpostus uz pannas.

Lasi vēl: Kāpēc daudzi autovadītāji stāvvietā izgriež riteņus – lietderīga viltība

Vienmērīgi sadaliet pa visu pannas virsmu.

Pārlej kāpostus ar olām.

Virsū uzber rīvētu sieru, nedaudz atstājot, pārklāj ar vāku. Cep uz vidējas uguns 10 minūtes.

Sagriezīsim mīļāko desu.

Uzmanīgi apgrieziet kāpostu omleti sev ērtā veidā.

Pa virsu pārklājiet ar kečupu vai tomātu pastu.

Vienmērīgi sadaliet sagriezto desu un atlikušo sieru.

Sastāvdaļas:

4 olas.

Sāls un pipari pēc garšas.

1 ēdamkarote skābā krējuma.

350 grami kāpostu.

100 grami siera.

20 grami sviesta.

Kādu no jūsu iecienītākajām desām.

Tomātu mērce vai kečups.

Pārklāj ar vāku un cep uz lēnas uguns vēl 5-10 minūtes, līdz gatavs.

Lai jums labi garšo.

Lasi vēl: Eksperti izskaidro, kāpēc šīm 3 zvaigžņu zīmēm liktenis vienmēr uzsmaida

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment