No pirmā acu uzmetiena kāposti ir piemēroti tikai salātiem. Bet to var pievienot ēdieniem, kas paredzēti brokastīm vai ātrai uzkodai. Šis ēdiens ir ļoti līdzīgs picai, omletei.
Ēdienam ir nepieciešams minimāls sastāvdaļu daudzums, tas izrādās ļoti garšīgs, ka jūs vēlaties to atkārtot vairāk nekā vienu reizi. Kāposti piešķir ēdienam vieglu garšu, kas ļauj dažādot rīta olu ēdienkarti. Receptei izmantojiet jebkurus pildījuma produktus. Šajā receptē es iesaku desu.
Viena no pamatsastāvdaļām, kā jau nojautāt , ir olas. Olas satur augstas kvalitātes olbaltumvielas, kas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu un veicina muskuļu masas uzturēšanu un atjaunošanos.
Tās ir lielisks enerģijas avots, kas palīdz sākt dienu ar spēku. Olas ir bagātas ar būtiskiem vitamīniem un minerālvielām, piemēram, A, D, E un B12 vitamīniem, folātu, dzelzi un selēnu. Šie uzturvielu komponenti ir svarīgi imūnsistēmas stiprināšanai un ir labs variants tieši brokastīm.
Olas satur arī veselīgus taukus, kas nepieciešami enerģijas iegūšanai un dažādu svarīgu funkciju nodrošināšanai organismā. Šie tauki nodrošina ilgstošu enerģiju. Olas ir barojošas, bet ar zemu kaloriju daudzumu, kas padara tās ideālas tiem, kas vēlas kontrolēt svaru, bet vienlaikus saņemt pietiekami daudz uzturvielu.
Gatavošanas metode:
Mums vajag 4 olas.
Ievietojiet tos dziļā bļodā, pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.
Pievieno 1 ēdamkaroti skābā krējuma.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk