Sasmalciniet kāpostus un ievietojiet tos bļodā.
Aplej ar verdošu ūdeni.
Sieru sarīvē uz smalkās rīves.
Uzkarsējiet pannu. Pannu ieziež ar sviestu.
Uzmanīgi pārnesiet kāpostus uz pannas.
Lasi vēl: Kāpēc daudzi autovadītāji stāvvietā izgriež riteņus – lietderīga viltība
Vienmērīgi sadaliet pa visu pannas virsmu.
Pārlej kāpostus ar olām.
Virsū uzber rīvētu sieru, nedaudz atstājot, pārklāj ar vāku. Cep uz vidējas uguns 10 minūtes.
Sagriezīsim mīļāko desu.
Uzmanīgi apgrieziet kāpostu omleti sev ērtā veidā.
Pa virsu pārklājiet ar kečupu vai tomātu pastu.
Vienmērīgi sadaliet sagriezto desu un atlikušo sieru.
Sastāvdaļas:
4 olas.
Sāls un pipari pēc garšas.
1 ēdamkarote skābā krējuma.
350 grami kāpostu.
100 grami siera.
20 grami sviesta.
Kādu no jūsu iecienītākajām desām.
Tomātu mērce vai kečups.
Pārklāj ar vāku un cep uz lēnas uguns vēl 5-10 minūtes, līdz gatavs.
Lai jums labi garšo.
Lasi vēl: Eksperti izskaidro, kāpēc šīm 3 zvaigžņu zīmēm liktenis vienmēr uzsmaida
Šis olu ēdiens ir barojošs, garšīgs un viegli pagatavojams, kas padara to par ideālu izvēli brokastīm. Tās nodrošina sabalansētu uzturvielu avotu, kas sniedz enerģiju un palīdz uzturēt veselību visas dienas garumā.
Labu apetīti!