Ņemu trīs folija lapas, kuru izmērs ir 40×30 centimetri.
No folija malas atstāju aptuveni 10 centimetrus brīvas vietas un uz sloksnes izklāju vienu trešdaļu maltās gaļas.
Kā pildījumu šoreiz liku spinātus (var arī dilles, pētersīļus) un paipalu olas (var arī sasmalcinātas vistu olas). Tomēr uz svētku galda lieliski izskatīsies ar paipalu oliņām!
Šīs zvaigžņu zīmes sākot no 6.novembra spēs tikt ārā no melnās neveiksmju svītras
Tad visu sarullē! Folija lapu it kā saloka “uz pusēm” – tā, lai abas maltās gaļas puses savienojas.
Maltajai gaļai pa virsu uzkaisa maltu papriku un tad ierullē to folijā!
Sanāk trīs tīteņi.
Tad tīteņus liek uz iepriekš sakarsētas pannas, kurai nav pievienota eļļa! Katru pusi uz vidējas uguns apcep aptuveni 5 minūtes.
Tad pannai pievieno vienu trešdaļu ūdens un uz mazas uguns pagatavo aptuveni 8-10 minūtes!
Šis maltās gaļas ēdiens ir lielisks – tam ir daudz priekšrocību, kas padara tos piemērotus dažādām situācijām un ēdienreizēm. Maltā gaļa gatavojas ātrāk nekā liels gaļas gabals, tāpēc tā ir lieliska izvēle, kad ir nepieciešams ātri pagatavot maltīti. Ideāli piemērota aizņemtiem darbadienu vakariem, kad laiks ir ierobežots.
Maltā gaļa bieži vien ir lētāka nekā vesels gaļas gabals, padarot to par ekonomisku izvēli. To var izmantot dažādos ēdienos, lai pagatavotu sātīgas un barojošas maltītes, nepārsniedzot budžetu.
Kad uzzināju par iespējamām sekām, es vairs neatstāju veļas mašīnas durvis vaļā
Sastāvdaļas:
Maltā gaļa (jebkura) – 600 gr.
Olas (man ir paipalas) – 12 gab. Ja ņem vistu, tad pietiek ar 3 gab.
Zaļumi (man ir spināti) – pēc garšas
Auzu pārslas – 20 gr. (2 ēdamkarotes)
Piens – 40 gr.
Sāls, pipari, garšvielas – pēc garšas.