Lūdzu iepazīstaties: sieviete, kura dala savu puisi ar viņa vīru

 

Viena no vissarežģītākajām lietām, kam pāris iet cauri, ir cīņa ar viņu pašu nedrošību. Apzināties, ka tava partnera nedrošības sajūta ir nopietna problēma, kā arī, vienlaikus saprotot, ka nedrīkst ļaut, lai viens cilvēks attiecībās diktē, kā abiem rīkoties, var būt patiešām grūti, raksta VT.co.

Visbiežāk dažādi argumenti, kas saistīti ar nedrošību un neapmierinātības tēmu, ir saistīti ar bailēm, ka partneris var piekrāpt vai emocionāli saistīties ar citu cilvēku.  Tāpēc tu kļūsti nervozs, kad dzirdi, ja tavs partneris sāk runāt par darba biedriem vai draudzenēm, kas ir izskatīgi.

Lai situācija nekļūtu sliktāk, tev jāsāk strādā pie tā, lai atbrīvotos no savas nedrošības sajūtas. Protams, nedrošība uzriez nepazudīs, bet, ieliekot darbu, tu var sākt to pārvaldīt.

Tāpēc, ņemot vērā visu iepriekš minēto, dažiem cilvēkiem var būt diezgan grūti iedomāties, ka viņiem ir attiecības ar vairāk nekā ar vienu cilvēku. Bet ir cilvēki, kuriem attiecības ar vairākiem partneriem strādā (oiebildīšu, ka esmu viens no tiem, kam ko tādu grūti pat iedomāties attiecībā uz sevi)

Kriss, Mets un Keita ir daudzpusīgās attiecībās, un viņi paši sevi bieži sauc par “trīnīšiem”.

Kriss Brants un viņa vīrs Mets bija kopā 6 gadus, līdz viņi izlēma, ka savas attiecības padarīs “atvērtas”. Kamēr Kriss bija piedzīvojis heteroseksuālas attiecības pagātnē, Mets nebija, un viņam vajadzēja iegūt nedaudz pārliecības, lai nonāktu pie šīs idejas.

“Sākumā Mets bija pilnīgi pret šo ideju, bet pēc laika mēs par to runājām, un viņš vairs nebija pret to tik auksts,” paskaidro Kriss. “Mēs trīs sākām pavadīt vairāk un vairāk laika kopā, un pēc septiņiem vai astoņiem mēnešiem viņa pie mums pavadīja kādas piecas naktis nedēļā.” Tagad trijotne dzīvo kopā, dalot gultu dzīvoklī ar vienu guļamistabu.

Gan Keita, gan Kriss sevi identificē kā biseksuāļus, kamēr Mets savu seksuālo piederību definē mazliet citādāk. “Esmu homofleksibls, tāpēc man patīk puiši, un vienlaikus es esmu atvērts, fleksibls attiecībās pret sievietēm, lai gan es dodu priekšroku vīriešiem,” viņš norāda. “Es domāju, ka manī notika zināma pamošanās pēc seksuālas pieredzes ar sievieti. Tas ir cits ķermenis, cita dvēsele, cita savienošanās.”

Tas ne vienmēr ir vienkārši, jo Keita atzīst, ka mēdz būt grūti sadalīt laiku starp Krisu un Metu.

“Kad mēs pirmo reizi sagājām kopā, es cīnījos ar greizsirdību. Man bija ļoti cieša saikne ar Krisu, un reizēm es jutos apmulsusi, ka jāpavada laiks arī ar Metu. Bet tas bija tikai manas nedrošības dēļ, jo es nezināju, kāda ir mana vieta attiecībās.”

Ja šo attiecību sakarā ir kāds skeptiķis, un domā, ka tās nav iespējams, tad vajadzētu piebilst, ka Keita, Kriss un Mets dzīvo kopā jau divus gadus, un viņiem ir arī divi suņi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment