Lūk, kā dakteriem vajadzētu taisīt potes bērniem! (VIDEO) Šis ārsts tik tiešām ir “savā vietā”!

Ļoti daudziem vecākiem vizīte pie ārsta ar savu bērnu kļūst par visīstākajām mokām. Bļaušana, histērijas, raudāšana un pretošanās ir jebkuru medicīnisko apskašu rezultāts kopā ar savām atvasēm.

Turklāt, ja vēl nav paveicies ar labu ārstu, bērnam uz ilgu laiku var rasties paniskas bailes no poliklīnikām. Šis video gan parāda to, ka vizītei pie ārsta nebūt nav jābūt bailīgai vai stresa pilnai. Palūkojiet, cik viegli un bez jebkādām problēmām ārst bērnam veic divas potes. Ieskatieties tajā, cik eleganti un nemanāmi vīrietis vārdā Leds Baibls veica poti šim bērniņam, pagūstot pat uzlikt plāksteri.

Bērniņš sēž savam tētim klēpī, bet ārsts rotaļājas ar viņu. Vienā mirklī ārst ļoti strauji iedūra bērnam poti, viņam pat to īsti nemanot. Taču līdzko bērns sajuta sāpes, viņš sāka raudāt. Par laimi ārsts neļauj mazajam aizdomāties par sāpēm, uzreiz uzsākot jaunu spēli: viņš apbārsta mazo ar papīra salvetēm. Asaru vietā bērna sejiņā iezogas smaids un izskan jauki smiekli.

Šis video internetā ieguvis ārkārtīgi lielu popularitāti, bet komentāros cilvēki jau paguvuši Ledu nosaukt par pasaules labāko ārstu. Un ko jūs par šo domājat?

Lasi vēl: Vecāki bija šokā, ieraugot, ko viņu divgadīgie dvīņi dara naktī (+ VIDEO)

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment