Lūk, kā Ekvadorā “ārstē” sieviešu homoseksualitāti! Drausmas!

Amerikas psihoterapeitu asociācija ir izsvītrojusi homoseksualitāti no psihiskajām slimībām jau 1973. gadā. Līdz tam laikam šīs “slimības” ārstēšanai bija pilnīgi normāli izmantot elektrošoku, ķīmisko kastrāciju un pat lobotomija. Neskatoties uz to, ka mūsdienās teju visās rietumu valstīs homoseksualitātes “ārstēšana” ir aizliegta, ir vietas, kur to tik un tā piekopj.

Kā stāstīja Paola, Ekvadorā ir ļoti daudz vecāku, kas joprojām pieturas pie ortodoksāliem uzskatiem (pārsvarā tie ir lauku cilvēki), uzzinot par savu bērnu netradicionālo seksuālo orientāciju. Viņi ir gatavi pieņemt pat galējus lēmumus, lai “izārstētu” šo kaiti no saviem bērniem.

Parunājot ar meitenēm, kurām nācās veikt “pārveidošanas” terapiju, tika noskaidrots, kādas metodes tika izmantotas viņu ārstēšanai. Elektrošoks, par laimi, netika pielietots, taču tāpat pietiek briesmīgu lietu. Spīdzināšanas (tajā skaitā arī mērdēšana badā), “koriģējošā” izvarošana…

Reiz Paolai izdevās nokļūt klīnikā, kurā ārstēja lesbietes, nosaucot sevi par potenciālās lesbietes radinieci. “Mani pārsteidza tas, ka visas meitenes, kuras es tur redzēju, bija ārkārtīgi sakrāsotas.

Izrādās, ka viņām ir pienākums jau no paša rīta uzklāt biezu grima kārtu. Tas it kā palīdzot izveidot sievišķīgo apziņu. Turklāt viņām dienā nepieciešams no galvas iemācīties vairākas lapaspuses no Bībeles.”

Zemāk foto. Atgādinām, ka pašās fotogrāfijās, kas tika veidotas šim foto projektam, ir aktieri un tās ir inscinētas, taču tajā atainotais tika pielīdzināts patiesajiem apstākļiem.

Lasi vēl: Sieviete homoseksuālam vīrietim iebaksta ar pirkstu dibenā, taču tiesa viņai piespriež…

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment