Lūk, kā izrunāties ar bijušo, balstoties uz viņa/viņas horoskopa zīmes!

Auns

Esi atklāta. Auns skaidri grib zināt, ko tu vēlies un kādēļ. Ja būsi godīga, Auns to sajutīs un atalgos tevi ar laipnību.

Vērsis

Parādi, kas tu esi un… ko esi paveikusi kopš jūsu pēdējās komunikācijas reizes. Vērsis nespēs atturēties no tavu sasniegumu uzzināšanas – tas ir papildus bonuss tavai pievilcībai!

Dvīņi

Pasaki sakāmo stilīgi. Esi jautra un priecīga. Dvīņiem patīk sazināties ar inteliģentiem un daiļrunīgiem pagātnes draugiem.

Vēzis

Atgādini viņam par visiem laimīgajiem pagātnes mirkļiem, ko kopā piedzīvojāt. Vēzis labprāt atceras piedzīvoto mīlestību un vēlas to izdzīvot vēlreiz.

Lauva

Tev nāksies papūlēties. Lepnajam Lauvam patīk izrādīties, tieši tādēļ viņš vēlēsies uzzināt, ka tu esi smagi strādājusi, lai atgūtu viņu.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie vīrieši novērtē sīkumus, viņš noteikti būs iepriecināts, ja atgādināsi par kādu jūsu attiecību laikā piedzīvotu patīkamu sīkumu.

Svari

Piemini kopīgu draugu. Svari ir sociāls cilvēks un diplomāts, kurš gatavs sniegt sabiedrisku labumu.

Skorpions

Esi godīga un necenties slēpt savas jūtas. Skorpions novērtēs sarkastisku humoru, ko minēsi par sevi. Tev būs nepieciešama drosme, lai izteiktu lietu patieso būtību.

Strēlnieks

Izaicini viņu un nepadodies tik vienkārši. Strēlnieks vēlas iegūt to, ko nevar dabūt, tieši tādēļ tev jāiesaista viņš spēlē.

Mežāzis

Esi provokatīva. Mežāzis ir iekarotājs un viņš vēlas zināt, kāda mērķa vadīta tu rīkojies. Vienkārši izskaidro, ko tu no viņa vēlies.

Ūdensvīrs

Vienkārši un humoristiski iesāc: “Sveiks! Vai tu mani vēl atceries?” Tas ir viss, kas tev jādara. Viņš atcerēsies tavas labās iezīmes un jaukos brīžus.

Zivis

Spēlējies ar viņa prātu. Zivis ir dvēseles zīme, tādēļ tev jābūt jūtīgai un romantiskai. Centies ignorēt dramatisko reakciju un beigās viss izdosies.

Lasi vēl: Pavasaris – mīlas/kaisles gadalaiks. Uzzini, kurām 3 Zodiaka zīmēm jābūt uzmanīgām mīlas jomā šajā gadalaikā!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment