Lūk, kā izskatās poļu versija dzīvajai lellei “Bārbijai” – operācijas izmaksājušas ap 25 000 eiro

25 gadu vecumā, Anella ir paspējusi veikt plastiskās operācijas aptuveni 25 000 eiro vērtībā. Viss esot sācies ar deguna formas korekciju un turpinājies ar krūšu un lūpu palielināšanu. Gaišmate kategoriski noliedz baumas, ka viņas viduklis arī esot  uzlabots ar skalpeļa palīdzību- tas esot slaids no dabas.

Varētu likties, ka Anella ir viena no tām sievietēm, kas naudu pelna ar sociālo tīklu palīdzību, taču šajā gadījumā ir citādi – zilacainā blondīne pēc profesijas ir arhitekte un sociālos tīklus uzskata kā tikai hobiju. Viņa nenoliedz, ka sava izskata dēļ ir piestrādājusi par modeli, kas viņai ir ļoti iepaticies, taču tas nav viņas primārais ienākumu avots.

Sociālajos tīklos 25 gadus vecajai modelei ir 40 000 sekotāju, kuru vidū ir gan viņas tēla atbalstītāji, gan tie, kas viņas nedabīgo izskatu nosoda. Anella ne vienu reizi vien ir lasījusi komentārus, kur viņa tiek nosaukta par briesmoni, taču uztver to kā skaudību.

Anella nenoliedz, ka viņa ir plastisko operāciju fanātiķe, taču neuzskata, ka būtu apsēsta ar savas ārienes uzlabošanu – viņa norāda, ka katram ir savi kompleksi, kurus vēlas koriģēt un viņa vienkārši to ir izdarījusi. Gaišmate neizjūt sirdsapziņas pārmetumus par savu izvēli gulties zem skalpeļa. Pašlaik viņa ir apmierināta ar savu ārieni un uzskata sevi par simpātisku un kolorītu sievieti.

Anellas sapnis ir kādreiz kļūt par Playboy “zaķīti”.

Lasi vēl: Šādi izskatās Vācijas populārākā “bārbija” – iztērēti jau 30 000$ operācijām (FOTO/VIDEO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment