Lūk, kā jaunajam vīram beidzās saruna ar sievu pēc: “es aiziešu iedzert aliņu ar draugiem!” (smieklīgi un bēdīgi vienlaikus)

Jaunlaulātie bija apprecējušies vien divas nedēļas atpakaļ. Vīrs, kaut arī ļoti mīlošs, nevarēja sagaidīt, kad varēs atpūsties pilsētā kopā ar saviem vecajiem draugiem. Tad nu viņš sacīja savai sievai: „Mīļa, es drīz būšu atpakaļ! Aiziešu uz bāru, jo gribu iedzert kādu aliņu!”

Sieva atbildēja: „Vēlies alu, mīļais?”

Viņa atvēra ledusskapja durvis un parādīja viņam 25 dažādu izskatu alus pudeles  no 12 valstīm: Vācija, Nīderlande, Japāna, Indija utt.

Vīrs nesaprata, ko tagad darīt un vienīgais, kas viņam ienāca prātā bija: „Jā, diezgan neērti.. bet bārā.. nu tu zini.. bārā ir tās aukstās glāzes!”

Viņš vēl nebija pateicis savu sakāmo, kad sieva viņu jau pārtraucu un teica: „Vēlies aukstu glāzi, mīļais?”

Viņa izvilka no saldētavas alus kausu, kas bija tik ļoti auksts, ka no tā vēlās auksts tvaiks.

Vīrs izskatījās nedaudz bāls, teikdams: „Jā, saulīt, bet bārā  viņiem ir ļoti labas uzkodas, kas ir pa iešām garšīgas.. Es nebūšu ilgi. Es apsolu, sarunāts?”

„Dārgais, tu vēlies uzkodas?”

Viņa atvēra krāsns durtiņas un no tās izvilka 5 veidu uzkodas: vistu spārniņus, cūku ādiņas, sēnes, bekona šķēlītes un citas..

„Bet, mīļā.. bārā.. tur var lamāties rupjiem vārdiem!”

„Ak, tu gribi rupjības, dārgais?”

„TAD KLAUSIES, TU ***!  DZER SAVU SASODĪTO ALU NO TĀ ** ALUS KAUSA UN ĒD SAVAS STULBĀS UZKODAS, TĀPĒC, KA TAGAD TU ESI PRECĒTS UN TU NEKUR NEIESI! TU MANI SAPRATI, ***?!”

Lasi vēl: Lūk, kā vajag pārmācīt skaļus un nepieklājīgus kafejnīcas apmeklētājus!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment