Lūk, kā patiesībā no iekšpuses izskatījās “The Grand Orient Express” luksus vilciens no 19. gs. beigām (FOTO)

Pat visvarenais, kas kādreiz šķita neiznīcināms un nezūdams, tik un tā padodas laika iznīcinošajam spēkam. Labs piemērs ir arī šis ekspresis. Kādam fotogrāfam no Roterdamas izdevās iemūžināt mazu daļiņu vēstures.

Ikdienā daudzas lietas mums atgādina par strauji skrienošo un pārejošo laiku šai dzīvē un to, cik ātri tas palido mums garām.Tas viss burtiski liek mums saprast, ka ir jāciena pilnīgi katrs mirklis, jo tas ātri izgaist, un nekas šajā pasaulē nav mūžīgs!

 

Šim luksus klases vilcienam, kas reiz piederēja Compagnie Internationale des Wagons-Lits nu ir vairāk par 100 gadiem. Pirmo reizi tas ceļā devās vēl tālajā 1883. gadā.

Turklāt, šāda veida eksprešu skaits mērāms vien pāris eksemplāros.

Fotogrāfs, protams, bija sajūsmināts: “Sajūta bija tāda, it kā būtu pabijis laika mašīnā. Es centos izjust pagātnes emocijas. Tieši to es vēlējos parādīt savās fotogrāfijās. Ja cilvēki, skatoties uz manām fotogrāfijām, aizdomājas un grib zināt atbildes uz dažādiem jautājumiem, tas nozīmē, ka es savu vēstījumu esmu nodevis tālāk.”

Pilnais vilciena nosaukums ir “The Grand Orient Express”. Jau kopš 2009. gada kādā no Beļģijas depo šis greznais vilciens rūsē un apaug ar putekļu kārtu.

Kā redzat, pat tik lielu un greznu cilvēku darinājumu laiks nav saudzējis. Ceru, ka Jums radās kādi jautājumi un emocijas, skatoties šīs fotogrāfijas. Noteikti parādiet tās arī saviem draugiem!

Lasi vēl: Mazs zēns iekrīt spraugā starp vilcienu un platformu – piepildījušās katra bērnības lielākās bailes (+ VIDEO)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment