Lūk, ko visgrūtāk ir piedot katrai horoskopa zīmei

Viss, protams, šai dzīvē nav atkarīgs no horoskopiem, bet šis aspekts diezgan precīzi sakrīt ar realitāti. Pārbaudīt vai šīs lietas tiešām nepiedod konkrētās Zodiaka zīmes pārstāvji, noteikti neiesakām!

Auns

Ja vēlaties saiet naidā ar Aunu, sāciet viņiem norādīt, kas un kā darāms. Nekas cits šīs zīmes pārstāvjus nenokaitina tā, kā komandējošs balss tonis. Lai nenokaitinātu Aunus, nekad neliedziet viņiem doties pa sevis izvēlēto taciņu savu mērķu sasniegšanai.

Vērsis

Vērši nav tās Zodiaka zīmes, kas meklēs konfliktu, taču viņu taisnīguma izjūtas neļaus jums piedot, ja jūs atņemsiet viņiem kaut ko ļoti nozīmīgu vai arī pārņemsiet viņu sasniegumus un uzslavas.

Dvīņi

Dvīņi ir zīme, kuras pārstāvji viegli spēj piekrist kompromisiem, taču, līdzko centīsieties ierobežot viņu pazīšanās loku, tad riskējat nonākt šo komunikablās zīmes pārstāvja melnajā sarakstā.

Vēzis

Sapņainie Vēži patiesībā ir ļoti dvēseliski cilvēki. Tieši tādēļ viņiem ārkārtīgi nepatīk, ja kāds lien viņu dvēselē. Nekad neradiet Vēžiem spiedienu, pretējā gadījumā viņi pilnībā noslēgsies sevī un jūs vairs nevarēsiet saņemt no viņiem uzticību.

Lauva

Lauvām viena no svarīgākajām lietām ir viņu autoritāte. Tādēļ nav nekā trakāka par viņu kritizēšanu, jo īpaši sabiedrībā. Ja vēlaties, lai Lauva ir jūsu draugs, – uzslavējiet viņu!

Jaunava

Zināmi kā visīstākie pedanti, Jaunavām nepatīk nekārtība. Šoreiz runa nav tikai par materiālām vērtībām. Ja jūs radīsiet nekārtību Jaunavu jūtās, saņemsiet pretī visīstāko vētru.

Svari

Šī zīmes pārstāvji ciena harmoniju un skaistumu it visā. Tieši tādēļ Svari necietīs, ka izturaties bezgaumīgi un ar sliktu toni.

Skorpions

Šīs spēcīgās personības necieš noslēpumus un intrigas. Labāk pateikt viņiem visu taisni sejā, nevis panākt, ka viņu acīs kļūstat par nodevējiem un meļiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ļoti augstu ciena savu neatkarību un patstāvību. Ja gadījumā viņi ir kaut ko iecerējuši, labāk nestāviet viņiem pa ceļam.

Mežāzis

Nav smagāka nozieguma pret Mežāzi, kā necieņas izrādīšana pret  viņa personību. Attiecībā pret Mežāžiem vienmēr ievērojiet subordināciju un nekad neizturieties pārāk brīvi. Šīs zīmes pārstāvji to necietīs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ļoti nepatīk, ka viņus jebkādā veidā iegrožo. Dažādi nosacījumi un noteikumi nav paredzēti viņiem. Viņu klātbūtnē nevajadzētu izrādīt arī savus konservatīvos uzskatus, jo Ūdensvīri parasti ir nestandarta cilvēki ar tāda paša veida domāšanu.

Zivis

Zivīm ļoti patīk komandēt, turklāt viņi uzskata, ka dara to visu apkārtējo cilvēku labā. Neliedziet viņiem iespēju izskatīties par altruistiem citu cilvēku klātbūtnē, pretējā gadījumā attiecību veidošanā ar šo zīmi jums klāsies ļoti grūti.

Lasi vēl: Šīm 3 horoskopa zīmēm attiecības 2018. gadā būs saspringtas – gaidāmas pat smagas šķiršanās!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment