Māte izdara šausmīgu atklājumu pēc tam, kad 3-gadīgais dēls mašīnā uzdod šo jautājumu…

Šeit redzama māte Čeriša ar savu vīru un trim bērniņiem.

08a5b5e5-d390-4ddb-b08e-239ed7653f77_desktop

Lūk, arī ceturtais bērns, mazulis Hakstons.

 3ccbafe3-0d99-4233-8229-4a420f546083_desktop

Čeriša bija devusies iepirkties kopā ar trim no saviem bērniem. Dodoties ārā no iepirkšanās centra, viņa steidzās, tāpēc iekārtoja mašīnā abus vecākos bērnus, bet aizmirsa, ka mazulis vēl atrodas iepirkumu ratiņos. Būdama pārliecināta, ka viss ir, kā nākas, viņa aizbrauca prom… Bet brauciena laikā viens no vecākajiem bērniem iejautājās, kur gan pazudis mazulis.

0ef27d0d-c7a7-46ff-a46c-93d1f508c2f1_desktop

Par laimi, kāds jau drīz bija pamanījis mazuli, un izsaucis policiju. Mazulim netika nodarīts nekāds kaitējums, un slimnīcas pārbaudēs atklājās, ka viņš nebija pat uztraucies. 40 minūšu laikā pēc mazuļa aizmiršanas māte bija atgriezusies notikuma vietā histērijas pārņemta. Policija viņu aizveda uz slimnīcu, kur mazulis tika viņai atdots. Viss beidzās laimīgi, ja neskaita to, ka internetā sākās asa kritikas vētra. Daudzi komentētāji nosoda Čerišas bērnu audzināšanas spējas.

Cilvēki nosoda Čerišu, apgalvojot, ka nesaprot, kā ir iespējams aizmirst dzīvu bērnu iepirkuma ratiņos. Tomēr ir arī citi, kuri māti aizstāv, sakot, ka visi cilvēki var kļūdīties.

Vai mēs varam nosodīt nabaga māti, ja nezinām, cik grūti ir audzināt četrus mazus bērnus? Čeriša ļoti pārdzīvo notikušo, un, protams, apgalvo, ka nekas tāds vairs nekad neatgadīsies.

Avots: gktoday.space

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās. Nodrošinātas vecumdienas pat bez pensijas, kuru valsts pat vairs īsti nesola.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete, ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookPro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment