Maksims Galkins ar asu un niknu video vēršas pie Krievijas iedzīvotājiem

Krievu humora zvaigzne Maksims Galkins izraisījis mazu “skandālu” Krievijā, jo nepierasti asi vērsies pret Krievijas sabiedrību un atbildīgajām varas iestādēm saistībā ar ugunsgrēkiem Sibīrijā. Atgādinām, ka jau vairāk nekā nedēļu Sibīrijā plosās milzīgi ugunsgrēki, un tur deg meži vairāku miljonu hektāru teritorijā. 

 

Galkina video raidījis lielas diskusija Krievijas sabiedrībā – sevišķi viņa atklātā kritika pret Krievijas sabiedrības attieksmi. Sevišķi asi Galkins vēršas pret faktu, ka Krievijā ar problēmām sāk cīnīties jau kad ir par vēlu, nevis cenšas cīnīties ar problēmu sakni pašā sākumā.

 

Instagram M. Galikinam ir vairāk nekā 6 miljoni sekotāju tāpēc viņa niknais vēstījums sasniedzis ļoti lielu auditoriju.

 

Šobrīd Krievijas prezidents Vladimirs Putins licis ugunsgrēku dzēšanā iesaistīties arī valsts bruņotajiem spēkiem.  tikmēr sociālajos tīklos cilvēki publicē ierakstus, kuros kurn un dusmojas par iespējamo dienestu bezdarbību.

Tieši tas, iespējams, sadusmojis humoristu Maksimu Galkinu, kurš publicējis vairākas minūtes ilgu video sociālajā tīklā instagram.

Lasi arī: Noskaidro, kādas ir tavas dzīves vērtības ar šo slaveno testu

Tajā viņš saviem sekotājiem atgādina ne vien to, ka arī katra cilvēka pienākums ir rūpēties par to, lai, piemēram, mežā neizmestu izsmēķi, nemestu atkritumus, uzturēt kārtību savos īpašumos, bet arī uzsver, ka pat ja visi tie, kuri kritizē dienestu darbu savāktu naudu ugunsgrēku dzēšanai, tās būtu tik un tā par maz.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • […] 0 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 2 3 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Lasīt visu autordarbu […]

  • […] Maksims Galkins ar asu un niknu video vēršas pie Krievijas iedzīvotājiem […]

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no sidrabbirzs</cite>

    Aleksejs Navaļnijs ir bezbailīgs, godīgs, tiešs un atklāts cilvēks. Viņš ir cilvēktiesību aizstāvis, kurš iestājas par demokrātisko vērtību un brīvību saglabāšanu mūsdienu Krievijā. Viņa drosme un degsme ir apbrīnojama. Aleksejs Navaļnijs ir kā Dievietes Temīdas zobens viņas stingrajā rokā. Diemžēl mūsdienu Krievijā, kuras pārvaldi ir monopolizējis Vladimirs Putins un partija ‘’Vienotā Krievija’’, vārda un uzskatu brīvība ir vien uz papīra. Reālajā dzīvē tagadējā Krievijā nav nedz vārda, nedz uzskatu brīvības. Tas ir skumji, ka cilvēkus par sava privātā viedokļa paušanu var savākt Krievijas policija. Mūsdienu Krievijā valda šovinisms – militārais un pareizticīgās baznīcas kults. Piemēram, brīvdomīgiem pagāniem un pacifistiem Krievijā dzīve nav salda. Tas nav normāli, ka Krievijas Federācija virzās uz jauna totalitārā režīma izveidi. PSRS laikos bija komunistiskā diktatūra, bet pašreizējā Krievijas Federācijā valda kapitālistiskā diktatūra. Vladimira Putina personības kults nav pareizs. Tas, ka Vladimiru Putinu glorificē dzīves laikā, jebkuram saprātīgam un sevi cienošam cilvēkam var šķist nenormāli. Krieviju ir jāpārvalda tautai (cilvēkiem, kas dzīvo Krievijā) nevis šaurai cilvēku grupai, kura ir izzagusi savu valsti un turpina veikt noziegumus pret savu tautu. Manuprāt, Aleksejs Navaļnijs ir varonis. Novēlu Aleksejam Navaļnijam visu to labāko. Lai visvarenā Dieviete Temīda svētī Alekseju Navaļniju! Lai Dievi svētī Alekseju Navaļniju!
    Ar cieņu pret demokrātiju, Skolnieciņš no sidrabbirzs [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Krievija #KrievijasFederācija #demokrātija #brīvība #pagāni #tiesiskums #Temīda #AleksejsNavaļnijs #BrīvībuNavaļnijam #Skolnieciņš #sidrabbirzs

Leave a Comment