Apelsīnu nomazgā, aplej ar verdošu ūdeni un sagriež aplīšos.
Apakšā lieku 800 gr. burciņās dilles, 3 ķiploka daiviņas, lauru lapu un 10-15 melnos piparus.
Es noliecu burku un lieku apelsīnu. Tagad es piepildu burku ar kabaci apmēram līdz pusei.
Es ievietoju otro apelsīna gabalu.
Lasi vēl: Naktī brīnumlīdzekli ieleju podā. No rīta tualete ir svaiga un tīra! Es dalos noslēpumā, kā atbrīvoties no aplikuma
Un piepildi burku ar kabaci, mēģini kabaci salikt blīvāk, lai burciņā ietilptu vairāk kabaču.
Aptuveni šādi tam vajadzētu izskatīties.
Katlā ielej 1,5 litrus ūdens. Ieberu 2 līmeņa ēdamkarotes sāls. Un pievienoju 4 ēdamkarotes cukura, arī bez kalna.
Uzlieku uz uguns un uzvāru. Un es piepildu burkas ar karstu marinādi.
Pārklāj ar vākiem un ļauj nostāvēties apmēram 10 minūtes. Pēc 10 minūtēm marinādi ielej atpakaļ katlā.
Es pievienoju vienu tējkaroti citronskābes.
Atkal uzvāru un piepildu burkas ar verdošu marinādi.
Vārītu biešu salāti vācu gaumē. Veselīgi, vienkārši un nekad neapnīk. Gatavot var visu gadu!
Aizveru vākus. Es apgriežu burkas uz vākiem un pārklāju ar segu un atstāju tās tur, līdz tās pilnībā atdziest.
Šis ir neticami garšīgs un skaists kabaču pagatavojums, kas ziemā ļoti ātri beidzas.
Uzglabāju šīs burkas skapī istabas temperatūrā.