Man vajadzēja tikai divas stundas, lai pagatavotu 24 burkas ar gurķiem. Visi, kas tos nogaršoja, marinē tikai tā. Neparasta recepte

Es vienmēr rūpīgi gatavojos ziemai. Es dažādus dārzeņus gatavoju lielos daudzumos. Man un manai ģimenei patīk aukstos ziemas vakaros virtuvē garšīgi paēst.

Lūk, gurķi. Es tos ne tikai marinēju, bet arī skābēju. Šodien tieši marinētu gurķu recepti es jums piedāvāju ne gluži parastu recepti.

 Precīzas sastāvdaļu daudzumu atradīsi raksta beigās!

Pagatavošana:

Iepriekš sterilizēju burkas un uzvārīju vākus. Savā receptē izmantoju 700 gramu burciņas, jo mani gurķi ir mazi. Bet jūs varat izmantot jebkura izmēra burkas. Katrā burciņā sasmalcinu ķiplokus. Pievienoju melnos un smaržīgos piparu zirņus. Lauru lapa un pusotra tējkarote cukura un sāls.

Es ieleju etiķi lielā katliņā un uzlieku to uz plīts. Aizveru virtuves durvis un atveru logus, lai etiķa tvaiki varētu izplūst.

Lasi vēl: Agrāk domāju, ka ceriņi aug skaisti paši par sevi, bet izrādās, ka bez pareizas apgriešanas nekādīgi. Lūk, kas jādara

Neļaujiet etiķim vārīties. Tiklīdz parādās burbulīši, es liek gurķus pa daļām un, maisot, blanšēju tos, līdz krāsa no spilgti zaļas kļūst bāla. Tieši tik atšķirīgai tai jābūt.

Bazilika sāls gaļai un dārzeņiem: kā pagatavot lieliskas garšvielas mājās

Atkarībā no gurķu lieluma blanšēšanas laiks var atšķirties. Ja gurķi ir ļoti mazi, blanšēšana aizņems vienu minūti, ja tie ir lielāki – no 2 līdz 5 minūtēm. Ir svarīgi neļaut etiķim vārīties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment