Mani iecienītākie pupiņu salāti, kuru pagatavošanai es vienmēr turu krājumā pupiņu burciņu, pavadu dažas minūtes, un tie ir gatavi, garšīgi un sātīgi. Nav obligāti jāizmanto veikalā pirktās pupiņas.
Pupiņas ir bagātas ar olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem (piemēram, folijskābi) un minerālvielām (piemēram, dzelzi un magniju). Tās palīdz padarīt salātus uzturvērtīgākus un sātīgākus. Plus, pupiņas piešķir salātiem maigu, riekstu garšu, kas labi sader ar citām salātu sastāvdaļām.
Tās ir arī viegli pieejamas un tās var ilgstoši uzglabāt gan konservētas, gan kaltētas, kas padara tās par praktisku sastāvdaļu, ko vienmēr var turēt pa rokai.
Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās.
Cepamajā pannā ielej augu eļļu, ņem to nedaudz vairāk nekā izlieto (piemēram, cepšanai zupā), jo šī eļļa kalpos kā salātu mērce.
Jūsu poza miegā daudz pastāstīs par jūsu raksturu un patieso dabu – izvēlies vienu variantu
Sīpolu sakapā pēc vēlēšanās un apcep 2 minūtes, pievieno šķipsniņu cukura.
Pievieno burkānus, cep ne ilgāk par 5 minūtēm. Šodien sarīvēju burkānus uz rupjās rīves, var izmantot korejiešu burkānu rīvi.
Apceptajiem dārzeņiem pievienoju papriku, 0,5 tējk. chmeli-suneli.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk