Man vienmēr skapī ir pupiņu burciņa: es parādīšu, kādus salātus ar tām gatavoju bez majonēzes (ātrai maltītei)

Mani iecienītākie pupiņu salāti, kuru pagatavošanai es vienmēr turu krājumā pupiņu burciņu, pavadu dažas minūtes, un tie ir gatavi, garšīgi un sātīgi. Nav obligāti jāizmanto veikalā pirktās pupiņas. 

Pupiņas ir bagātas ar olbaltumvielām, šķiedrvielām, vitamīniem (piemēram, folijskābi) un minerālvielām (piemēram, dzelzi un magniju). Tās palīdz padarīt salātus uzturvērtīgākus un sātīgākus. Plus, pupiņas piešķir salātiem maigu, riekstu garšu, kas labi sader ar citām salātu sastāvdaļām.

Tās ir arī  viegli pieejamas un tās var ilgstoši uzglabāt gan konservētas, gan kaltētas, kas padara tās par praktisku sastāvdaļu, ko vienmēr var turēt pa rokai.

 Precīzas sastāvdaļas un to daudzumu atradīsi raksta beigās.

 

Cepamajā pannā ielej augu eļļu, ņem to nedaudz vairāk nekā izlieto (piemēram, cepšanai zupā), jo šī eļļa kalpos kā salātu mērce.

Jūsu poza miegā daudz pastāstīs par jūsu raksturu un patieso dabu – izvēlies vienu variantu

Sīpolu sakapā pēc vēlēšanās un apcep 2 minūtes, pievieno šķipsniņu cukura.

Pievieno burkānus, cep ne ilgāk par 5 minūtēm. Šodien sarīvēju burkānus uz rupjās rīves, var izmantot korejiešu burkānu rīvi.

Apceptajiem dārzeņiem pievienoju papriku, 0,5 tējk. chmeli-suneli.

Pasaulē pirmajiem septiņīšiem jau 27 gadi. Kāda ir izveidojusies viņu dzīve un kā viņi izskatās tagad

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment