Man vienmēr skapī ir pupiņu burciņa: es parādīšu, kādus salātus ar tām gatavoju bez majonēzes (ātrai maltītei)

Šo garšvielu labi sasmalcinu ar pirkstiem, lai iegūtu lielāku aromātu.

Pievienojiet jebkuras garšvielas atbilstoši savai gaumei.

Es pievienoju tikai nedaudz sāls un labi samaisu. Es neiesaku dārzeņus daudz sālīt; cepšanai vajadzētu būt nedaudz saldai (no burkāniem), lai līdzsvarotu gatavo salātu garšu.

Ļaujiet dārzeņiem nedaudz atdzist.

Šīm 4 zīmēm 2024. gada augustā vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā

Pupiņas labi noskalojiet ar aukstu ūdeni un ļaujiet notecēt liekajam ūdenim.

Salātu pagatavošana: piemērotā bļodā vai salātu bļodā pārlieciet dārzeņus kopā ar eļļu.

Pievienojiet marinētus gurķus.

Pupiņas.

Pēc garšas izspiediet vai smalki sasmalciniet ķiplokus.

Samaisa un salāti ir gatavi, es vairs nepievienoju sāli.

Ja vēlaties, varat tos apvienot ar majonēzi un majonēzei pievienot sinepes, lai tos paspilgtinātu, tad ķiplokus no receptes izslēdziet.

Pagatavojiet, izmēģiniet, šie sātīgie salāti neaizņems daudz jūsu laika, taču tie izrādīsies garšīgi.

 

 

Sastāvdaļas:

Burkāni 1-2 gab.
Sīpols 1 gab.
400 g konservētu pupiņu
Marinēti gurķi 1-2 gab.
Augu eļļa
Sāls, pipari pēc garšas
Paprika 1 tējkarote
Chmeli Suneli 0,5 tējk.
Ķiploki 2-5 daiviņas
Cukurs (šķipsniņa)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment