4. Pagatavojiet krēmu. Dažas minūtes kuliet krējumu kopā ar pūdercukuru.
5. Uz šķīvja lieciet vienu gaišo ripu, pārsmērējiet to ar krēmu, tad lieciet tumšo ripu, kuru arī bagātīgi pārsmērējiet ar krēmu. Tādā veidā turpiniet „kraut” torti, ievērojot secību.
Pēdējo ripu nedaudz padurstiet ar dakšiņu, pārlejiet atlikušo krēmu, noziediet tortes maliņas ar krēmu un pārberiet ar drupačām, ko ieguvāt sadrupinot apgrieztās maliņas. Lieciet torti ledusskapī vismaz uz 4 stundām, lai ievelkas.
Iesakām krēma pagatavošanai izmantot tieši pūdercukuru, jo cukurs pilnībā krējumā neizšķīdīs, un nepatīkami čirkstēs zobos. Drupačām varat pievienot arī drupinātus valriekstus, starp citu, tos var bērt arī starp ripām.
Sastāvdaļas
* 100 g sviesta;
* 2 olas;
* 200 g iebiezinātā piena;
* 1 tējk. cepamā pulvera;
* 8 ēdamkarotes miltu;
* 700 g 20% krējuma;
* 100 g pūdercukura;
* 1 ēdamkarote kakao pulvera.