Šī ir viena no manām mīļākajām receptēm. Man tā ļoti patīk, jo tā ir ne tikai ātri pagatavojama, bet arī ļoti garšīga. Zupa ir tik sātīga, ka es varētu to gatavot katru dienu. Kad to pagatavoju, visi vienmēr lūdz papildporciju.
Ja vēl neesi mēģinājis, es ļoti iesaku izmēģināt – tā ir gan vienkārša, gan garšīga. Lai jums lieliska apetīte un veiksmīga gatavošana!
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Samaisi divus lētus ikdienas līdzekļus un redzēsiet sulīgus ziedus – kā pabarot iekštelpu vijolītes
Pagatavošana:
Vispirms smalki sagriež vienu ķiploka daiviņu.
Ielejiet nedaudz augu eļļas karstā pannā. Pievieno ķiplokus un apcep trīs minūtes, līdz tas kļūst nedaudz zeltains.
Smalki sagrieziet sīpolu.
Vienu burkānu sagriezīsim kubiņos, bet ja vēlas, var sarīvēt uz rupjās rīves.
Ķiplokiem pievieno sīpolu un burkānus, maisot apcep līdz zeltaini brūnai.
Tagad sagrieziet kartupeļus vidēja izmēra kubiņos. Liek pannā un cep 7 minūtes, šeit, ja vēlies, vari pat nedaudz apbrūnināt, nevajag cept līdz gatavībai.
Sāls, pipari un samaisa.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Vedeklai nesen bija jubileja glaunā Jūrmalas restoranā, bet svētkos nebija normāla ēdiena, tāpēc diemžēl man nācās rīkotiesby Rinalds Bergmanis
- Nolēmu Ventspilī izsekot znotu un ieraudzīju kaut ko nepatīkamu: tagad nezinu, kā paskatīties meitai acīsby Rinalds Bergmanis
- Sestdien Rīgā plānoti vērienīgi satiksmes ierobežojumi: daudzas ielas būs slēgtasby Laura Blūma