Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.
Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas. Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes. Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.
Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.
Tevi arī varētu interesēt
Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus. Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.
Sastāvdaļas:
Pelmeņi 500 g.
Kartupeļi 4 gab.
Ķiploks 1 daiviņa.
Sīpols 1 gab.
Burkāns 1 gab.
Tomātu pastas 1 ēd.k.
Zaļumi
Sāls, pipari pēc garšas.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Un tad sāka ar to hiphopu… Maestro Raimonds Pauls pasaka, ko domā par pašmāju muzikālo šovu, kur dalībnieki dziedāja viņa dziesmasby Laura Blūma
- Kā mainījusies viņu dzīve un kā viņi šobrīd izskatās: seriāla “Santa Barbara” skatītāju iemīļotākais pāris – Īdena un Krūzs (video)by Laura Blūma
- Filmas “Straume” režisors Gints Zilbalodis nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: liela daļa skatītāju ir pārpratuši kādu svarīgu lietuby Laura Blūma