Mana vīra favorītzupa: ātra recepte, ko vārīju lielā katlā, bet tās vienmēr ir par maz

 

Visu liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni.

Pievienojiet vienu ēdamkaroti tomātu pastas. Pārklāj ar vāku un vāra, līdz kartupeļi ir gandrīz gatavi. Atlikušas tikai pāris minūtes. Tagad ir laiks nogaršot vai pietiek sāls un, ja nepieciešams, pievienot vēl sāli.

Kartupeļi ir gandrīz gatavi, var pievienot pelmeņus. Tiklīdz pelmeņi uzpeld virspusē, vāriet divas līdz trīs minūtes.

Atlicis pievienot smalki sagrieztus zaļumus. Pievienojiet zupai un samaisiet. Vēl 1-2 minūtes un esat gatavs pasniegšanai.

 

Sastāvdaļas:

Pelmeņi 500 g.

Kartupeļi 4 gab.

Ķiploks 1 daiviņa.

Sīpols 1 gab.

Burkāns 1 gab.

Tomātu pastas 1 ēd.k.

Zaļumi

Sāls, pipari pēc garšas.

 

Lai labi garšo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment