Manai mammai ir 58, bet viņa izskatās uz 40. Jaunības noslēpums slēpjas brīnumainā maskā…

Manai mammai ir 58, bet viņa izskatās uz 40. Jaunības noslēpums slēpjas brīnumainā maskā, kuras recepte mūsu ģimenē tiek nodota no paaudzes paaudzē.

Tās sastāvdaļas ir tik vienkāršas, ka tās var atrast gandrīz katrā mājā, savukārt procedūra prasa ļoti maz laika, bet rezultāts ir pārsteidzošs!

Atjaunojoša sejas maska pēc 40

Kad āda ir labā stāvoklī, tā izskatās mirdzoša un pievilcīga. Un, lai tā saglabātos, ir ļoti labi periodiski palutināt seju ar maskām. Šo skaistumkopšanas līdzekli ir viegli pagatavot mājās, un visas sastāvdaļas ir ļoti veselīgas un dabīgas.

Tev vajadzēs:

1 citrons

5 ēdamkarotes auzu pārslas

 

Pagatavošana:

Pārgriežat citronu uz pusēm, sulu izspiež tīrā un ērtā traukā. Pēc tam sajauciet sulu ar auzu pārslām un maisiet, līdz tiek iegūta gluda, viskoza pastas konsistence.

Lietošana:

Uzklājiet iegūto pastu uz sejas ar kosmētikas otu. Lai atjaunotu un mitrinātu sejas ādu, uzklājiet masku uz attīrītas sejas pirms gulētiešanas un atstājiet 20 minūtes, izvairoties no zonas ap lūpām un acīm. Masku vēlams uzklāt divas reizes nedēļā.

Lasi arī: Ja baro savu mazuli ar mākslīgā piena maisījumu, noteikti izlasi!

Ja nolemjat uzklāt masku dienas laikā, tad pārliecinieties, ka pēc tam jūsu āda nav pakļauta saules gaismai. Lai to izdarītu, varat izmantot sauļošanās līdzekli vai tonālo krēmu ar labu SPF faktora līmeni.

Tomēr tā vēl nav labākā maska. Labākā tikai sekos tālāk rakstā.

Vēlamies padalīties arī ar vēl vienu lielisku recepti sejas maskai uz auzu pārslu bāzes, jo tās ir tik noderīgas! Auzu pārslas lieliski nomierina kairinātu ādu, kā arī baro to.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment