Manai omītei ēdiens pannā nekad nepiedega. Lūk, kāds bija viņas virtuves triks

Vecmāmiņas metode

Lai novērstu pannas piedegšanu, tev būs nepieciešamas 2 glāzes rupjā vārāmā sāls un augu eļļa. Šo līdzekli var izmantot jebkurā pannā, vai tā būtu čuguna panna vai panna ar nepiedegošu pārklājumu.

Sākumā pannā uz vidējas uguns uzkarsējam sāli un ik pa laikam samaisām, lai sāls vienmērīgi uzkarstu. Visa procedūra aizņem apmēram 30 minūtes.

Pēc tam izberam sāli, noskalojam pannu ar ūdeni un noslaukājam to. Ņemam augu eļļu, samitrinām ar to drāniņu un ietaukojam pannas iekšpusi. Pēc tam to kārtīgi noslaukām.

 

Pēc tam, pannu neizmantojam vienu dienu, ļaujam tai pastāvēt un ļaut eļļai absorbēt. Eļļas pārpalikumus noņemam, izmantojot mazgāšanas līdzekli, noslaukājam un tad var droši izmantot savu iecienīto pannu.

Šo procedūru atkārtojam 1-2 reizes mēnesī.

Orhideju nokalšana: atcerieties piecus galvenos soļus, lai glābtu savu eksotisko ziedu

Tagad vari būt drošs, ka vairs nekas nepiedegs!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment