Mans apburošais gaļas pīrāgs, kas pārspēj visus apēšanas ātruma rekordus. Dalos ar recepti!

Nav iespējams atteikties no gabaliņa šā sulīgā, mīkstā, gardā pīrāga! Esmu pārliecināta, ka tavi ģimenes locekļi novērtēs šo smeķīgo un sātīgo kārumu, kas ir pārsteidzoši viegli un ātri pagatavojams. Pīrāgs ne tikai izcili garšo, bet arī piepilda māju ar apburošu aromātu, radot mājīguma sajūtu.

Tas ir lielisks deserts jebkuram gadījumam, neatkarīgi no tā, vai tā ir svētku svinēšana vai ģimenes vakariņas. Pīrāga maigā tekstūra un bagātīgā garša noteikti kļūs par tavu ģimenes iecienītāko desertu.

 

Tici man, jau pavisam drīz pēc celšanas galdā no pīrāga nepaliks ne drupatiņas!

Gaļas pildījums ir lieliska sastāvdaļa pīrāgiem, jo tas nodrošina bagātīgu un sātīgu garšu, padarot pīrāgus īpaši piepildošus. Gaļa ir labs olbaltumvielu avots, kas sniedz ilgstošu sāta sajūtu.

Cepšanas laikā gaļas sulas iemērc mīklu, piešķirot tai sulīgumu un aromātu. Turklāt gaļas pildījumu var pielāgot ar dažādām garšvielām un dārzeņiem, radot daudzveidīgas un garšīgas variācijas, kas atbilst dažādām gaumēm un uztura prasībām.

Mīklas sastāvdaļas:

 

500 grami miltu;

1 ēdamkarote cukura;

1 tējkarote sāls;

0,5 tējkarotes rauga;

100 mililitri silta ūdens;

100 mililitri silta piena;

100 mililitri augu eļļas;

1 ola.

 

Miltiem pievienojam sāli, cukuru, raugu, samaisām. Pielej eļļu, ūdeni, pienu, iesit olu. Samīcām mīkstu mīklu. Pārklājam ar pārtikas plēvi vai dvieli un atstājam uz 1,5-2 stundām.

Gaļas pildījuma sastāvdaļas:

 

400 grami maltas liellopu gaļas;

1 sīpols;

1,5 tējkarotes sāls;

1/4 tējkarotes maltu melno piparu;

1 tējkarote ķimeņu;

dekorēšanai: adžika/kečups + siers.

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment