Sasmalcinām sīpolu un pievienojam maltajai gaļai. Pieberam sāli un garšvielas, samaisām. Pildījums ir gatavs!
Pīrāga veidošana un cepšana
Mīklu liekam uz galda un izrullējam. Mīklas vidū liekam apaļu šķīvi, malu ar nazi (parasto vai figūrnazi) sagriežam gabaliņos.
Noņemam šķīvi. Izliekam pildījumu pa apli. Mīklas strēmelītes sakrustojam.
Pārliekam uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Apsmērējam ar olas dzeltenumu. Cepam 180 grādos 35 minūtes.
Izņemam pīrāgu no cepeškrāsns. Vidū liekam adžiku vai kečupu. Virsū uzkaisām sarīvētu sieru. Liekam cepeškrāsnī vēl uz 10 minūtēm.
Ļoti garšīgs, sātīgs un oriģināls pīrāgs bez īpašiem trikiem! Pārsteidz savu ģimeni un draugus ar šo neparasto konditorejas izstrādājumu. Varu derēt, ka viņi būs sajūsmā!
Vasaras vidū būs nepatīkams pārsteigums: laika apstākļi no 17. jūlija sniegs “dāvanu”
Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Tagad vienmēr izslēdzu veļas mašīnu no kontaktligzdas, kad eju mazgāties; cik ļoti riskējat atstājot nestrādājošu veļas mašīnu ieslēgtuby Ļena Sokolova
- 3 nezāles, kuras nedrīkst atstāt dārzā: tās “apēd” jebkuru augu kultūruby Laura Andersone
- Ļoti nepatīkama un pat bēdīga ziņa visiem, kuri iecienījuši ēst ”Hesburger” restorānosby Sandra Vīgante