Mans slepenais soļankas pagatavošanas veids, kas liek vīram lūgt vēl

Zivju soļanka

Jums vajadzēs:

500 g laša filejas

1 kārbiņu olīvu

Laša atgriezumus buljonam

3 kartupeļus

4 skābētus gurķus

1 sīpolu

1 citronu

2 ēdamkarotes tomātu pastas

3-4 ēdamkarotes augu eļļas

2 lauru lapas

Maltus melnos piparus pēc garšas

Smaržīgos piparus pēc garšas

Sāli pēc garšas

Pagatavošana:

1. Katliņā novāriet laša atgriezumus. Kad zivs būs gatava, katlā lieciet arī piparus un lauru lapu. Gatavo buljonu nokāsiet.

2. Pannā apcepiet sasmalcinātus sīpolus un kubiņos sagrieztus skābētos gurķus, pievienojiet tomātu pastu un sautējiet visu uz lēnas uguns 2-3 minūtes.

3. Katlā ar buljonu lieciet kubiņos sagrieztus kartupeļus, apceptos sīpolus un gurķus un visu uzvāriet.

4. Pievienojiet sagriezto laša fileju un vāriet visu, līdz zivs gatava. Pēc tam pievienojiet olīvas ar visu šķidrumu, sāli un piparus. Atkal visu uzvāriet, tad atsvaidziniet zupu ar citrona šķēlītēm. Noņemiet katlu no uguns, nenoņemot katlam vāku, ļaujiet zupai pastāvēt vēl 15 minūtes.

Iesakām nežēlot gaļas, jo tieši tās padara soļanku tik garšīgu un sātīgu. Raugieties, lai gurķi būtu labas kvalitātes – garšīgi un kraukšķīgi.

Tāpat nepārcentieties ar garšvielām. Noskatieties video recepti un padalieties ar to ar draugiem.

Leave a Comment