Pannā pievieno cukuru. Visu sautējiet pāris minūtes. Rupji sasmalciniet koriandru un nosūtiet to uz pannas. Sarīvējiet ķiploku uz smalkas rīves vai izspiediet to caur presi. Pievieno pannai.
Visu samaisa. Gatavo cepeti ielej buljonā. Vērtu cūkgaļu sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Pievieno garšvielas, sāli pēc garšas. Ļauj zupai uz lēnas uguns vārīties 7 minūtes.
Tagad dārgākā zupa no padomju ēdnīcas ir gatava. Protams, lai ievērotu gruzīnu tradīcijas, tai var pievienot sasmalcinātu čilli un sasmalcinātus valriekstus.
Sasmalcināti čilli un sasmalcināti valrieksti pievieno zupai ne tikai papildus garšu, bet arī interesantu tekstūru. Čilli piešķir asumu un dzīvotspēju, kas var izcelt un pastiprināt citus garšas elementus zupā.
Savukārt valrieksti piedāvā kraukšķīgumu un riekstu aromātu, kas var pievienot zupai patīkamu kontrastu un bagātību. Šie papildinājumi ne tikai bagātina garšu profilu, bet arī palielina zupas uzturvērtību, nodrošinot papildus antioksidantus un veselīgus taukus.
Vēzim vajadzētu doties uz ballīti, bet Zivīm – uz randiņu; Dienas prognoze 31. jūlijam visām zīmēm
Bet, kā atceras mans tēvs, ēdnīcā ražotajā harčo nebija ne viena, ne otra.
Sastāvdaļas
Cūkgaļa – 260 g
Kartupeļi – 120 g
Rīsi – 50 g
Sīpoli – 1 gab.
Tomātu pasta – 40 g
Saulespuķu eļļa – 30 g
Cukurs – 1 šķipsniņa.
Smiltsērkšķi – 20 g
Ķiploki – 2 daiviņas.
Sāls – pēc garšas
Čilli-suneli – pēc garšas
Čilli pipari – pēc garšas
Tomāti – 2 gab.
Kā jūs atceraties šo zupu no savas bērnības vai jaunības?