Masāža pašam sev

Krustiem ir apnicis sēdēt

Paņem tenisa bumbiņu un piespied pie labā sāna (jostas vietas apvidū) pret sienu atspiedies. Stāvi uz kreisās kājas, labo kāju saloki celī. Un tad pagriez muguru pret sienu, lai bumbiņa ripinātos līdz mugurkaulam un atpakaļ. Atkārto 5 reizes, un pēc 2 cm zemāk nolaid bumbiņu. Atkārto tieši to pašu, un kamēr bumbiņa nonāks līdz astes kaulam. Un tad pēc tam atkārto to visu ar kreiso sānu.

Krūtis ir nogurušas no treniņiem

Pēc dušas, kad muskuļi atslābinājušies, paņem tenisa bumbiņu un piespied to pie labās krūts (nedaudz zemāk zem labā atslēgas kaula) un pret sienu atspiedies. Lēnām, lai bumbiņa ripinās  līdz krūtīm un atpakaļ.  Turp un atpakaļ, kopā ir jāizdara 5 reizes. Nolaid bumbiņu 2 cm zemāk un atkārto to pašu. Un tā dari līdz pēdējai ribai. Pēc tam ar kreiso pusi atkārto visu. 

Kājas ir nogurušas skriet

Apsēdies, noliec uz grīdas golfa bumbiņu tāda paša izmēra un uzliec spilvenu uz bumbiņas un pēc tam uzliec pēdu uz spilvens. Ripini bumbiņu ar visu spilvenu no vienas puses uz otru pusi 10 reizes. Un pēc tam aizripini bumbiņu līdz pēdas vidum un pēc tam uz labo pusi, tad uz kreiso un atpakaļ un tā jāatkārto 5 reizes. Nākamais vingrinājums bumbiņu aizripini līdz pirkstu galiem un ripini līdz pēdai turp un atpakaļ, un tā 5 reizes.  Pēc tam tas viss ir jādara ar otru kāju.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment