Māte uzrakstīja meitas tēva jaunajai draudzenei pateicības vēstuli, kas aizkustināja ikvienu

mom-wrote-message-ex-husband-girlfriend-audrey-nicole-6

Šī ir manas meitas tēva draudzene. Vismīļākā lieta pasaulē! Es esmu ļoti pateicīga viņai, jo katru reizi, kad meita apciemo tēvu, viņa viņu pabaro, rūpējas par viņu, pērk viņai dāvanas un būtībā izturas pret viņu kā pret pašas meitu. Kāpēc visas mātes izturas tik ļaunprātīgi un greizsirdīgi pret šīm citām sievietēm? NEVIENS nav teicis, ka ir viegli būt par māti bērnam, kurš nav tavs. Tāpēc, kad kāds cenšas to darīt, negrūdiet viņu prom! Jo bērniem nav vajadzīga visa šī drāma, nav vajadzīgs, lai viņiem ir ļaunā pamāte. Bērnam var būt divas mammas, jo, pēc manām domām, jo vairāk cilvēku viņu mīl, jo labāk! Es nekad neliktu bijušā vīra draudzenei justies kā atstumtajai, un esmu ārkārtīgi pateicīga par šo meiteni. 

Dāmas, pieaudziet reiz un koncentrējieties uz to, lai jūs būtu laba māte, nevis uztraucieties par to, ko jūsu mazuļa tētuka jaunā draudzene publicē savā Facebook, kamēr jūsu bērns sēž jums blakus. Vairāk mīlestības, mazāk naida!

Lasi vēl: Šie brāļi kļuva par miljonāriem, pateicoties vienai lietai, ko māte teica katru dienu

Railija ar mammu Nikolu.
Railija ar mammu Nikolu.

Ļoti daudz šīs vēstules lasītāju izrādīja savas simpātijas komentāros. Daudzi priecājās, ka pasaulē ir cilvēki, kuri pirmajā vietā liek savu bērnu tā vietā, lai izrādītu greizsirdību.

mom-wrote-message-ex-husband-girlfriend-audrey-nicole-9

Avots: boredpanda.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment