Sieviete uzskata, ka viņai ir pasaulē lielākās mazās kaunuma lūpas (+FOTO/VIDEO)

Sieviete izjūt tik lielus kompleksus par savu dzimumorgānu izskatu, ka gatava gulties zem skalpeļa, lai labotu to, ko māte daba devusi viņai par daudz. Viņa atklāj kā izskatās viņas mazās kaunuma lūpas un norāda, ka tās varētu būt lielākās pasaulē.

Mūsdienās jaunas sievietes ir teju apsēstas ar perfektu ārējo izskatu – tas sevī ietver arī dzimumorgānu izskatu un sievietes nekautrējas, bet tieši pretēji, ar lepnumu var paziņot, ka viņām ir “dizainera veidota vagīna”, kas patiesībā ir nekas cits kā plastiskā ķirurga redzējums par to kā uzlabot konkrētas sievietes dzimumorgānu ārējo izskatu un to izveidojot kosmētiskās operācijas ceļā.

Pēc statistikas datiem, Lielbritānijā pēdējo 10 gadu laikā sieviešu dzimumorgānu plastisko operāciju skaits ir pieaudzis 5 reizes. Šis attiecas arī uz sievieti, ar kuras gadījumu piedāvājam iepazīties – Antonija ir jauna sieviete no Lielbritānijas, kurai ir iedomāts tēls kā jāizskatās pievilcīgiem ārējiem sieviešu dzimumorgāniem. Šis ideālais sievietes ārējo dzimumorgānu tēls Antonijai ir izveidojies no fotogrāfijām, kuras viņa ir savulaik atradusi sava bijušā puiša datorā – tādu fotogrāfiju uziešana ir iedragājusi viņas pašapziņu un Antonija, saprazdama, ka viņas dzimumorgāni neizskatās tāpat, uzsākusi izpēti, meklējot google meklētājā citu sieviešu dzimumorgānu attēlus. Redzētie attēli esot likuši viņai domāt, ka viņai verētu būt lielākās mazās kaunuma lūpas pasaulē, kuras ir vizuāli nepievilcīgas un vēlēties likties zem skalpeļa, lai iegūtu tādas aprises kā visām citām.

Lasi vēl: Kā panākt, lai tava bikšupriekša izskatās vizuāli iespaidīgāka? (+VIDEO)

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt kā tās izskatās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment