Viņš mazgājās vannā, kad pēkšņi pa logu iekāpa ŠIS – drošāk logus ir turēt ciet!

Es vienkārši gulēju vannā, kad piepeši pa logu vannas istabā ielēca lapsa, viņa izdvesa briesmīgu, skaļu skaņu, šķita, ka tā izskanēja pa visu māju.”

1

Džordžs stāsta, ka viņam tas šķiet pārsteidzoši, kā lapsai bija izdevies iekļūt dzīvoklī, jo, lai arī tas atrodas pirmajā stāvā, logs ir diezgan augsts, tādēļ lapsai bija nācies mazliet pakāpelēt pa sienām.

“Viņa pēkšņi vienkārši skatījās uz mani. Sākumā biju mazliet nobijies, bet viņa no manis baidījās vairāk, nekā es no viņas – tas bija neticami. Es atstāju viņu vannas istabā un aiztaisīju durvis, lai viņa pati atrastu ceļu atpakaļ, bet kad atgriezos, viņa tur vēl joprojām bija. Atvēru dzīvokļa durvis un centos viņu izdabūt ārā, tomēr lapsa nemaz netaisījās tik viegli padoties.”

1

Pēc kāda laika Džordžam bija izdevies lapsu izdabūt ārā pa durvīm. Viņš pats saka, ka ir ļoti laimīgs, ka viņam šo notikumu bija izdevies nofilmēt, citādāk neviens viņam nebūtu ticējis.

“Kad piezvanīju savai draudzenei, viņa nometa klausuli, jo neticēja man. Tādēļ es visu nofilmēju, lai pierādītu, ka tā ir patiesība.”

Lasi vēl: Viņa nelaida nevienu mājā 5 gadus pēc mātes pazušanas; Tad ielauzās policija un atklāja ko briesmīgu

https://www.youtube.com/watch?v=W-vWYB_3_14

Pēc šī notikuma lapsa ir vairākas reizes atgriezusies, un Džordžs tic, ka viņa jau viņu sākusi atpazīt.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment