Meitene ar iedzimtu defektu lūdz materiālu palīdzību, lai varētu veikt operāciju un justies kā sieviete

22 gadus vecā meitene sirgst ar retu MRKH (Mayer Rokitansky Küster Hauser) sindromu un operācija ir viņas vienīgā iespēja justies kā sievietei. Diemžēl ģimenei visas nepieciešamās naudas summas nav.

Keilija Mota no Arizonas, ASV, piedzima ar fizisku defektu, kas radies iedzimta, reta sindroma rezultātā – viņai nav iekšējo dzimumorgānu. Keilija savos 22 gados vēlas beidzot justies kā visas normālas sievietes un zaudēt nevainību. Ar to, ka viņai nevarēs būt savu bērnu, meitene jau ir samierinājusies. Viņa ir izpētījusi iespēju veikt operāciju, kur viņai tiktu izveidota vagīna, taču Keilijas ģimenei pietrūkst vēl 15 000 ASV dolāru, lai Keilijas vēlēšanos realizētu.

Keilija atklāj, ka publisks aicinājums ziedot naudu viņai bija nopietns solis, tā kā par viņas fizisko stāvokli zina tikai viņas ģimene, pāris radinieku, viņas puisis un pāris draugu. Kā izrādās, par šo sindromu viņa pati uzzināja tikai 18 gadu vecumā, kad pirmo reizi apmeklēja ginekologu, lai noskaidrotu, kāpēc viņai vēl joprojām nav sākušās menstruācijas.

Meitenes māsa Amanda, izmantojot vietni GoFundMe, uzsāka labdarības akciju, lai savāktu trūkstošos līdzekļus savas māsas operācijai, taču pagaidām ziedojumi ienāk lēni. Lai ziedotu, dodieties uz šo saiti: https://www.gofundme.com/zpw46v-kaylees-surgical-fund

Lasi vēl: Labi cilvēki vēl ir – paskaties, ko kāds labdaris atstāja nepazīstamiem cilvēkiem aploksnē

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment