Meitene internetā pasūtīja skaistu vakarkleitu, bet saņemtais lika izplest acis

Blogere interneta veikalā pasūtīja ļoti skaistu vakarkleitu, taču komplimentu vietā viņa saņēma asaras un smieklus no miljoniem cilvēku.

Tas, kas atradās iepakojumā no Ķīnas, tikai attāli atgādināja kleitu attēlā, kuru viņa pasūtīja. Un uzmanīgākie interneta lietotāji nebūt nebija pārsteigti, atgādinot, ka pasūtot preces no Ķīnas, tās ļoti bieži neatbilst oriģinālam, pēc kura pircējs vadās.  Ir veitki neskaitāmi pētījumi par to, ka pat Eiropā preču izmēri bieži neatbilst tiem, kurus veikali atzīmē savās interneta vietnēs utt. Nemz nerunājot par precēm no Ķīnas, kurām bieži atškiras pat krāsas un forma.

Tomēr šis gadījums ir īpašs, jo atķsirības ir vienkārši kosmiskas! Un smieklīgas…

TikTok blogere ar segvārdu annadinh 22. decembrī nolēma iztērēt vistotāl lielu summu  (200 USD) krāšņai debeszilai kleitai. Pēc bildes varēja redzēt, ka  kleitai nav plecu siksnu, bet ir cieši pieguļoša korsete, plati svārki un izgriezums, kas sākas nedaudz zem augšstilba līnijas. Ķīnas tirdzniecības platformā DHgate prezentētais produkts izskatījās šādi:

Diemžēl meitene savas sapņu kleitas vietā saņēma lētu imitācijas kleitu caurspīdīgā audumā ar nesaprotamiem baltiem diskiem uz krūtīm.

Lasi arī: Divi svarīgākie noteikumi, kas jāievēro, lai piepildītos tavas vēlēšanās un mērķi

 

Tev vienkārīs IR jāredz bilde un video!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment