Meitenes tētis jau divdesmit gadus nēsā vienu un to pašu polo kreklu; Viņa pastāstīja pasaulei iemeslu

Šis ir stāsts par to, kādēļ meitenes tēvs 20 gadus no vietas īpašos gadījumos nēsāja vienu un to pašu polo kreklu. Ticiet mums, iemesls izkausēs arī jūsu sirdi!

Kāda Twitter lietotāja ar nosaukumu Ria pastāstīja sirdi plosošu stāstu par savu tēti. Viņa savā kontā ielika arī fotogrāfijas ar pāris desmitu gadu starpību, kur viņš iemūžināts vienā un tajā pašā kreklā. Šo bildi meitene atrada pēc tam, kad pēc vectētiņa nāves pārkārtoja viņa dzīvokli. Fotogrāfija tika uzņemta vecāku medusmēneša laikā, bet Ria pamanīja, ka viņas tētis fotogrāfijā attēlots tajā pašā kreklā, ar kuru viņš diezgan bieži staigā ikdienā arī joprojām.

Lasi arī: Vai tiešām kredīta parādniekus tagad liks cietumā? Atbilde lasītājam

Meitene uzreiz saprata, kas par lietu. Viņas māte nomira pirms 18 gadiem, bet šo kreklu tētis bija saglabājis kā par savas mīlestības piemiņu. Meitene no sākuma nav sapratusi, kā var tik ilgi glabāt vienu lietu un tik ļoti par to rūpēties – viņa nesaprata, kā priekšmets var būt tik tuvs sirdij. Kad Ria pastāstīja par šo stāstu internetā, viņa pieminēja arī citas detaļas.

“Pat tad, ja krekls kaut kur saplīsa, tētis pats ar savām rokām to šuva kopā. Viņš to nēsā tikai īpašos gadījumos.”

Pēc sievas nāves Rias tētis vairs nekad neapprecējās, bet veltīja visu savu dzīvi meitas un dēla audzināšanai. Interneta lietotāji raksta meitenei ļoti aizkustinošas vēstules un komentārus. Pati meitene ir pārsteigta, ka tēva pieķeršanās parastam kreklam sevī slēpa patiešām skumju stāstu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment