Ārsti šokā: meitenīte piedzimst bez ādas! (nepatīkami skati!)

fui!

Meitenīte ir piedzimusi ar vienu no visretākajām pazīmēm visā pasaulē, bez jebkādas ārējās ķermeņa ādas. Šāds stāvoklis ir pazīstams kā alkerīna ihtoze, kas ir klasificēta kā smaga ģenētiska slimība, kas izraisa bruņām līdzīgu slāņu veidošanos ādas vietā. Starp šādiem slāņiem veidojas dziļas plaisas, kurām ir nepieciešama ilga ārstēšana un aprūpe.  Šāda parādība var tikt novērota 1 no 300000 gadījumiem.

Dr, Jašs stāsta:

Uz ķermeņa nav ādas struktūras, tāpēc nav iespējams veikt operāciju ar kuras palīdzību varētu radīt ādu uz meitenītes ķermeņa. Taču viņai nav nekādu elpošanas problēmu. Mēs plānojam uzsākt 2D Eho izmeklēšanu, lai noskaidrotu vai viņai ir kādas sirds deformācijas vai anomālijas. Diemžēl šai slimību nav iespējams izārstēt, viss ko medicīna un zinātne var darīt ir mēģināt parūpēties par to, lai bērns dzīvotu.

fui2

Pēc pieejamās informācijas ir zināms, ka meitenīte piedzimusi ar diviem maziem caurumiem, kur vajadzētu būt degunam, apgrieztiem plakstiņiem un bez ausīm. Diemžēl meitenītes ģimenei nav nauda , lai segtu izdevumus par medicīnisko aprūpi, jo viņi dzīvo ļoti nabadzīgi.

Šādu parādību parasti var noteikt 4. grūtniecības mēnesī, kad arī ārsti parasti iesaka veikt operāciju.

1984. gada šāds bērns ir dzimis Pakistānā , kurš nodzīvojis līdz 2008. gadam, bet plašākas informācijas nav. Vēl šādas dzemdības reģistrētas arī  ASV 1994. gadā, taču nekas vairāk nav zināms.

Diezgan skumjas pirmās dzemdības šīm pārim, bet jācer, ka parādīsies kāds labdaris, kurš iespējams ziedos, lai meitenīte varētu dzīvot.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment