Meteorologs Toms Bricis apstiprina: Latvijai tuvojas karstuma vilnis, bet diemžēl tas nav vienīgais, par ko vajadzētu satraukties…

Foto – Pixabay

Meteorologs Toms Bricis nācis klajā ar precīzu prognozi gan par šajā nedēļas nogalē gaidāmajiem laika apstākļiem, gan to, kāds laiks mūs sagaida jau nākamās nedēļas vidū. Kā arī komentējis izskanējušās ziņas par to, ka Latvijai tuvojas ekstrēms karstuma vilnis.

Tuvākajās divās dienās būtiskas izmaiņas laika apstākļos nav gaidāmas. Gan ceturtdien, gan piektdien laiks būs pārsvarā saulains, vietām veidosies lokāli lietus un negaisa mākoņi.

Meteorologs Toms Bricis apstiprina: Latvijai tuvojas karstuma vilnis, bet diemžēl tas nav vienīgais, par ko vajadzētu satraukties…

Naktīs un no rītiem daudzviet būs migla. Minimālā gaisa temperatūra naktīs būs no +10 līdz +15 grādiem, vietām piekrastē nebūs vēsāks par +17 grādiem, savukārt dienās gaiss iesils no +23 līdz +27 grādiem, daudzviet piekrastē tomēr vēsāks – tur tikai +21 līdz +22 grādi.

Lasi vēl: Parādījušās prognozes, ka jau pēc dažām dienām Latvijā gaidāms +39 grādu karstums: laika ziņu eksperts komentē šādu varbūtību

Sestdien un svētdien būs mazāk saules un vairāk mākoņu, brīžiem gaidāms lietus, pastiprināsies rietumu vēji, brāzmās sasniedzot 10–15 metrus sekundē. Kļūs arī vēsāks. Sestdien maksimālā temperatūra būs no +19 līdz +24 grādu robežās, bet svētdien vairs tikai +17 līdz +22 grādi.

Visu manu viesu iecienītākā uzkoda, kas tiek apēsta uzreiz. To var pagatavot ātri un ļoti viegli (recepte, kad viesi ir pie sliekšņa)

Foto – ekrānuzņēmums

Tikmēr lielākie jaunumi ir par laika apstākļiem jaunnedēļ.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas gaidāms jaunnedēļ

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment