Iesākumā vajadzēs kartupeļu mizas. Domāju, ka tev nebūs problēmu tās sagādāt. Kurināšanas laikā vienkārši iemet mizas krāsnī.
Degšanas procesā sāksies cietes izdalīšanās, kas izies pa caurulei un absorbēs kvēpus. Kvēpi kļūs mīksti un sāks lobīties nost no caurules sieniņām.
Pēc tam paņem valrieksta čaumalu. To arī būs viegli atrast; ir pat it reklāmas, kur valrieksta čaumalas pārdod maisos.
Pērkona negaiss, lietusgāzes, brāzmains vējš: kādi laikapstākļi mūs sagaida Līgo svētkos
Iemet krāsnī čaumalu, tuvojoties kurināšanas beigām. Tas radīs augstu temperatūru, kas ir pietiekama, lai sadedzinātu mīksti palikušos kvēpus.
Protams, nekas nav garantēts, un ne vienmēr noder visās situācijās.. Bet ļoti bieži šī metode palīdzot. Tas gan nemaina to, ka visdrošāk un pareizāk arvien ir izsaukt profesionāli, kurš dūmvadu iztīrīs.
Ja tev noderēja šī informācija, padalies tajā ar draugiem!
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar pirmajām precīzajām februāra prognozēm: atkal gaidāmi pamatīgi rekordi?by Laura Blūma
- Kā pagatavot ļoti sulīgas un aromātiskas kotletes: drauga mamma iedeva foršu receptiby Laura Blūma
- Kas tāds mūsu ērā vēl nav noticis. Šīs janvāra zīmes atklās, kāds būs pavasaris – neko labu negaidietby Sandra Ločmele