Iesākumā vajadzēs kartupeļu mizas. Domāju, ka tev nebūs problēmu tās sagādāt. Kurināšanas laikā vienkārši iemet mizas krāsnī.
Degšanas procesā sāksies cietes izdalīšanās, kas izies pa caurulei un absorbēs kvēpus. Kvēpi kļūs mīksti un sāks lobīties nost no caurules sieniņām.
Pēc tam paņem valrieksta čaumalu. To arī būs viegli atrast; ir pat it reklāmas, kur valrieksta čaumalas pārdod maisos.
Pērkona negaiss, lietusgāzes, brāzmains vējš: kādi laikapstākļi mūs sagaida Līgo svētkos
Iemet krāsnī čaumalu, tuvojoties kurināšanas beigām. Tas radīs augstu temperatūru, kas ir pietiekama, lai sadedzinātu mīksti palikušos kvēpus.
Protams, nekas nav garantēts, un ne vienmēr noder visās situācijās.. Bet ļoti bieži šī metode palīdzot. Tas gan nemaina to, ka visdrošāk un pareizāk arvien ir izsaukt profesionāli, kurš dūmvadu iztīrīs.
Ja tev noderēja šī informācija, padalies tajā ar draugiem!
Tevi noteikti interesēs
- Šādi gurķi sabojās jūsu konservētos krājumus: izmetiet tos, nevis lieciet burkāsby Laura Andersone
- Kāpēc pankūku mīklai pievienoju verdošu ūdeni? + Pankūku recepte “Trīs glāzes”by Rinalds Bergmanis
- 55 gadus vecs vīrietis no Jelgavas atklāj, kāpēc sievietēm, kuras neatbilst viņa skaistuma standartiem, nepiedāvā otro randiņuby Rinalds Bergmanis