Vai atceries Veinu Zaļinski no filmas “Mīļā, es samazināju bērnus” ? Lūk kā viņš izskatās tagad!

rick Moranis

Filma “Mīļā, es samazināju bērnus” ir poulāra deviņdesmito gadu beigās radīta komēdija, kā turpinājums filmai “Mīļa, es palielināju bērnus”, galveno lomu filmā atveido Riks Moranis

Vai tu zini un atceries par ko bija šī filma?

Atgādinājumam par ko ir filma: Veins Zaļinskis ir dīvains profesors, kura neprātīgie izgudrojumi nekad nedarbojas, kā plānots. Kurš gan būtu domājis, ka ar viņa jaunāko ierīci notiks citādāk? Veins ir uzbūvējis mašīnu, kas spēj pamazināt jebkuru priekšmetu un pat dzīvu būtni. Bet diemžēl viņš ir aizmirsis par to brīdināt savu ģimeni. Kad zinātnieka bērni nejauši tiek samazināti, neviens par to nemaz nenojauš. Zaļinskis, uzkopjot laboratoriju, iemet mikroskopiskos bērnus atkritumu kastē. Piedzīvojumi var sākties!

 

Riks Moranis ir aktieris, komiķis,ziesmu autors un scenārists. Astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados viņš piedlījās daudzās komēdījas, iespējams būsi redzējs vai dzirdējis viņu vēl tādās filmās kā : “Spoku mednieki I”, “Spoku mednieki II”,  ”Brālis Lācis”, “Brālis Lācis 2”, “Flinstoni” u.c. Viņam ir divi bērni un viņš bija precējies ar Annu Belsku. Taču interesanti, ka kopš 1997. gada aktieris nav redzēts nevienā filmā vai televīzijas šovā.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu kā aktieris izskatās šodien un kāpēc viņš pameta aktiera karjeru!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment