Mīlestības vārdā – it visu! Pusaudze katru dienu dīvainā veidā pazemo sevi, lai rūpētos par tēvu

Izmisīgi pūlēdamās savākt naudu sava slimā tēva ārstēšanai, 15 gadus vecā Hao Dongdonga katru dienu uzvelk govs masku un lūdz cilvēkiem jāt uz sevis, par to prasot 5 juaņas. Viņa to ir darījusi jau pēdējos trīs mēnešus, dažreiz ņemot līdzi savu paralizēto tēvu, lai pierādītu cilvēkiem, ka nav krāpniece un viņai tiešām izmisīgi nepieciešami līdzekli.

“Manam tētim katru mēnesi vajadzīgs 5000 juaņu medicīniskajai aprūpei,” meitene paziņojusi žurnālistiem. “Manam brālim un māsai jāiet uz skolu. Man nav identifikācijas kartes [darbam], tāpēc man ir jāubago.”

Dongdongas tēvs Hao Ksinli kādreiz bija fermeris, bet muguras trauma lika viņam pārvākties uz pilsētu, lai atvērtu mazu veikaliņu. Taču pagājušogad, kad viņš kopā ar sievu pilsētā bija devies iepirkties, abi ieraudzīja, ka mobilo telefonu un aksesuāru veikalā reklāmas nolūkos tiek dalītas bezmaksas preces. Viņi ieskrēja veikalā un centās grābt visu, ko varēja, bet drīz nonāca konfliktā ar pārdošanas peronālu. Ksinli tika spēcīgi piekauts, un viņa muguras sāpes kļuva nepanesamas.

cow-girl-china

Ksinli atklāja lauztu mugurkaulu un sadragātu kaklu, kā rezultātā viņa ķermeņa augšdaļa kļuva paralizēta. Viņš nesaņēma nekādu kompensāciju, tāpēc ģimenei nācās segt visas medicīniskās izmaksas. Pirms trim mēnešiem Ksinli sieva, nespējot izturēt spiedienu, pameta ģimeni. Tad Dongdonga – vecākā no trim bērniem – pameta skolu, lai dotos ubagot.

cow-girl-china3

Sākumā viņa vienkārši tupēja uz ietvēm, bet tad kāds laipns svešinieks ieteica viņai uzvilkt masku, lai pievērstu vairāk uzmanības. Kopš tā laika viņa valkā govs masku katru dienu. Viņai ir arī neliels uzraksts ar tekstu “Es esmu gatava tēlot govi un ļaut cilvēkiem jāt uz sevis. 5 juaņas par reizi.”

cow-girl-china4

“Pagaidām es no ubagošanas saņemu apmēram 200 līdz 300 juaņu dienā,” meitene saka. “Es palieku mājās, kad līst. Bet man ar to nepietiek, jo tēta medicīniskās izmaksas ir pārāk augstas.” Uz ielām viņa piedzīvo arī daudz pazemojuma un naidīguma. Cilvēki bieži izturas pret viņu rupji, un veikalu īpašnieki domā, ka Dongdonga kaitē viņu biznesam. Piedzēries vīrietis reiz viņai iesita pļauku, bet kāda sieviete piedāvāja viņu padarīt par prostitūtu.

cow-girl-china2

Tomēr daudzi uzskata Dongdongu par viltnieci, kura izmanto govs masku kā lētu triku. Tomēr pati Dongdonga saka, ka sava tēva dēļ ir gatava mēģināt jebko.

cow-girl-china5

“Ja es varu palīdzēt izārstēt savu tēti un pabarot savu ģimeni, man vienalga, ko cilvēki saka,” atzīst pusaudze.

Viņas tēvs piebilda: “Es ceru, ka labsirdīgi cilvēki palīdzēs mūsu ģimenei. Es gribu, lai mans bērns atgriežas skolā un mācās.”

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment