Modele bez zobiem un matiem vēlas izsisties modes industrijā; Pirmie soļi jau sperti

1a

Melānija, kas dzimusi Konektikutā, pastāstīja izklaides ziņu portāla Yahoo! žurnālistiem par modeles gaitu pirmsākumiem, kā arī saskarsmi ar negatīvām piezīmēm un to, kādēļ viņa atteikusies lietot zobu protēzes, par spīti tam, ka viņai nav zobu.

„Cilvēki jūtas ērtāk, kad manā mutē ir zobi, bet es gan ne,” viņa pastāstīja.

Melānijai ir šķeltas aukslējas (vilka rīkle) un alopēcija(matu izkrišana), kas neļauj matiem izaugt.

Viņas alopēcijas forma liek veidoties ieaugušiem matiem, kā rezultātā, neārstēta nepareiza skropstu augšana bērnībā traumēja viņas radzenes un tagad viņa ir daļēji akla.

30-interesanti-fakti-2-4

Viņa vairākus gadus cīnījās ar savas slimības simptomiem, līdz 26 gadu vecumā viņa saņēma savas pirmās zobu protēzes un nonāca medicīnas šovā The Doctors.

Tomēr, Melānija pārstāja lietot zobu protēzes, apgalvojot, ka lai arī viņa sākotnēji domājusi, ka zobi spēs mainīt viņas dzīvi, viņa tomēr ir laimīgāka tāda kāda ir.

Melānija pastāstīja par to, kur smēlusies iedvesmu, lai kļūtu par modeli: „Es vēlējos nokļūt uz reklāmas izkārtnes vai liela ekrāna kādā kinoteātrī.”

Lasi arī: Veca tantiņa iedeva sauju ar monētām, lai samaksātu par braucienu autobusā. Vadītājs to nevarēja izturēt un izkāpa

Modeles pirmā aizraušanās bija tēlotājmāksla, ko viņa studēja Ņujorkā, tas viņai palīdzēja iekļūt modes pasaulē, pēc tam, kad viņa uzsāka veidot pašportretus, atklājot un pieņemot savu unikālo skaistumu.

„Es domāju, ka tas palīdz citiem cilvēkiem ieraudzīt mani savādākā gaismā, kā tad, ja viņi mani satiktu uz ielas,” viņa pastāsta.

Galu galā, viņas draugs pārliecināja viņu pievērsties modeles karjerai. Melānija atceras: „Viņš man palīdzēja saprast, ka esmu vienīgā persona kas tā izskatās, ka manī ir potenciāls.”

Viņa atsaucās vietnes Craiglist reklāmu aicinājumam, kurā tika meklētas unikālas modeles un drīz vien, viņai jau bija neliels portfolio. Melānija bija pārsteigta, ka viņas vēstule spāņu fotogrāfam Judžinio Rekuneko rezultējās ar kastingu.

1aaa

Judžinio bija līdzi paņēmis fotogrāfijas, ko vēstulei bija pievienojusi Melānija, un viņi lidoja uz Berlīni, lai piedalītos vācu grupas Rammstein mūzikas video klipa filmēšanā.

Kad Melānijai jautā, vai viņa pārdzīvo par savu slimību, viņa atbild: „Nē. Tā mani neuztrauc un tā īsti nekad nav uztraukusi. Ja tā kādreiz ir noticis, to ir izraisījuši cilvēki, kas mēģina man pateikt kā man būtu jājūtas.”

Viņa piemetināja: „Cilvēki man jautāja kā es varu ēst bez zobiem. Zinot, ka cilvēki bez kājām var noskriet maratonu, tas viss ir uztveres jautājums.”

Avots:

osta

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment