Modernā laulība: pāris paraksta līgumu uz 10 gadiem tā vietā, lai teiktu “līdz nāve mūs šķirs”

wedwed

Keisijai Beros un viņas vīram apmainoties laulību zvērestiem, netika teikta klasiskā frāze “līdz nāve mūs šķirs.”

Tā vietā viņi paši izveidoja savus zvērestus. Viņuprāt, solījums būt kopā mūžīgi tikai uzliktu laulībām nevajadzīgu spiedienu.

“Mēs to neizdomājām, lai apgānītu laulību svētumu, bet lai godinātu to, ka paši varam izdomāt noteikumus, kurus ievērot,” Beros skaidro.

“Tas ir kas tāds, par ko runājām, būdami attiecībās un gatavojoties mūsu lielajai dienai.”

Berosa ir viena no daudzām sievietēm, kuras apņēmušās ne tikai laulību zvērestus, bet arī laulību tradīcijas padarīt mūsdienīgākas.

Sidnejā praktizējošā seksoloģe un attiecību eksperte Dr. Nikija Goldstīna paskaidroja izdevuma Daily Mail žurnālistiem 10 gadu līguma nosacījumus.

Ar šo ideju nākusi klajā kāda ASV dzīvojoša sieviete, kura, slēdzot laulību līgumu, tajā aprakstījusi, kādai pirmo 10 gadu garumā būtu jāizskatās viņas laulībai ar vīru.

Lasi vēl: FOTO, VIDEO: bagāts pāris izšķiras un pārdala kopīgo savrupnamu ar betona SIENU: sieva asarās

Lai uzzinātu vairāk par to, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reģistrējies šeit: http://bit.ly/2en6QyG sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi - tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad.

Leave a Comment