Mums tik ļoti patika šis biezpiena deserts, ka tagad mēs to noteikti gatavosim arī Jaungada svinībām

Pievieno 80 gramus cukura un ar iegremdējamo blenderi sasmalciniet līdz viendabīgai masai. Jums vajadzētu iegūt masu, kas līdzīga bērnu biezpienam.

Konservētus persikus sagriezu no burciņas mazos gabaliņos.

Un pievieno to biezpiena masai, visu labi samaisa.

Biezpiena pildījumu uzlieku uz lavaša maizes un vienmērīgi sadalu, malas atstājot tā, lai varētu tīt rullīti.

Biežākās kļūdas, kas bojā veļas mašīnu – padomi saimniecēm, lai tā nebūtu

Lavaša maizes maliņas saloku un uzmanīgi sarullēju rullī.

Tagad pagatavosim pildījumu. Bļodā pievieno vienu olu un pievieno divas ēdamkarotes skābā krējuma. Es maisu.

Cepamtrauka apakšā uzlieku cepamo papīru, pārlieku ruleti un no augšas apsmērēju ar pildījumu.

Cepšu līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī kādas 30 minūtes.

Lācis rūca un stāvēja dažu metru attālumā: mērnieks Valkas mežā aci pret aci satiekas ar plēsēju

Rulete gatava, sagriež un ēd, sanāk neticami maigs un ļoti, ļoti garšīgs.

Sastāvdaļas:

Biezpiens – 400 gr.
Konservēti persiki – 450 g (liela burka)
Olas – 2 gab.
Cukurs – 80 gr.
Lavašs – 200 g
Eļļot:
Ola – 1 gab.
Skābais krējums – 2 ēd.k.

Konservētu persiku vietā var izmantot jebkuru citu augli, piemēram, bumbierus vai nektarīnus, kas arī būs ļoti garšīgi.

Noteikti pagatavojiet šo desertu, jums tas noteikti ļoti patiks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment